• Program


  Évszakok - KultúrKertMozi

  Évszakok - KultúrKertMozi

  Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.

  Évszakok / Les saisons
  francia-német természetfilm, 94 perc, 2015
  KultúrKertMozi

  A Budapest Kertmozival együttműködésben a Klebelsberg Kultúrkúria kertjében

  A Vándormadarak alkotói, Jacques Perrin és Jacques Cluzaud új, nagyszabású természetfilmet forgattak éveken keresztül, négy évszakon át, amely 40 millió dollárba került.

  Amikor befejeződött az utolsó jégkorszak, egy nyolcvanezer évig tartó télnek szakadt vége Európa nagy részén. A jég elvonulása után újra elkezdődött az évszakok váltakozása. A kontinenst hamarosan sűrű, élettel teli erdőségek borították be, amelyekben a vadállatok számos fajtája jelent meg. Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.


  Díj-jelölés: IFMCA-díj - a Nemzetközi Filmkritikusok és Zeneszerzők Szövetségének a díja a legjobb zenéért: Bruno Coulais (port.hu)

  Szinkronhang: Kulka János

  Rendező Jacques Perrin, Jacques Cluzaud
  Forgatókönyvíró: Jacques Cluzaud, Stéphane Durand, Jacques Perrin
  Operatőr: Michel Benjamin, Laurent Fleutot, Eric Guichard
  Zene: Bruno Coulais
  Producer: Nicolas Elghozi, Jacques Perrin
  Vágó: Vincent Schmitt

  A Kerületkártya felhasználható.  

  Ajánló


  Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek…

  A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016