• Program


  Ez az a nap! 2017: A tűz

  Ez az a nap! 2017: A tűz

  EZ AZ A NAP! 2017: A TŰZ
  GYÚJTS TÜZET BENNEM

  Kapunyitás: 13 óra | Programkezdés: 15 óra | A helyeket kérjük elfoglalni 14:45-ig

  2017 május 27-én ismét megrendezésre kerül a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozója, az Ez az a nap!, amelynek ezúttal is a Budapest Aréna ad otthont.
  Az idei programban szerepel:
  REND COLLECTIVE * HILLSONG WORSHIP REUBEN MORGAN * UNLESS * PINTÉR BÉLA * ÚJ FORRÁS * PRAZSÁK LÁSZLÓ * CSISZÉR LÁSZLÓ * DURKÓ HELÉNA * GERENDÁS PÉTER * ÁMEN * GUVNA B
  Igei üzenet: Győri János Sámuel, László Viktor, Gareth Gilkeson, Reuben Morgan

  A Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kiváncsi az elmúlt 15 évben. Rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A zenei programban mind fiatalok, mind a középkorúak és idősebbek is találnak olyan zenei élményt, amelytől hevesebben ver a szívük, legkisebbeket pedig játszóházba várjuk a rendezvény ideje alatt. A modern stílusú keresztény zene mellett rövid megszólalásokban bátorítják a jelenlévőket a meghívott előadók.

  A felekezetközi rendezvényre várjuk mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.

  Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérint azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Tartsatok velünk!

  Ajánló


  Giacomo Puccini: Pillangókisasszony Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

  Elragadó, megindító történet a bolondos szervezésről, melynek végén összeáll a csapat. „Nem fiatalok.…

  Műsor: VIVALDI: A négy évszak, BACH: d-moll toccata és fúga, Három QUEEN-dal orgonán,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016