• Program


    Herself koncert

    Herself koncert

    Miért ne tekinthetnénk egy zenekart önálló személyiségnek? Olyannak, akinek saját stílusa, szokásai és céljai vannak. A HERSELF ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra talál.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 15. szombat, 20:00

    Az elektronikus színezetű 'shoegaze pop'-ot játszó HERSELF első, névadó EP-je 2019 decemberben jelent meg, amelynek bemutatóját 2020 januárjában még meg tudták tartani a TRIP Hajón, de sajnos a tavaszra tervezett országos turné állomásai a koronavírus járvány miatt kivétel nélkül elmaradtak. A pandémiás időszak alatt felkérést kaptak a TRIP Hajótól a szájmaszk design-versenyükhöz készült videó zenéjének elkészítésére. Júniusban megnyerték a Petőfi Rádió ’Saját zenéd’ versenyét és 2020 őszén bejutottak a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjébe. Az Öröm a Zene országos tehetségkutató veszprémi fordulójában 2021 júniusában 2.helyezést értek el. A Müller Péter Sziámi AndFriends vendégeiként ősszel pótolni tudtak néhány tavaszi turnéállomást. Uncertain c. daluk az "Ez is Terézváros!" videoklip-pályázaton 137 jelentkező közül került be a 17 támogatott közé, 2021 tavaszán pedig az elkészült klipet a szakmai zsűri a 3. legjobbnak értékelte.

    A kedvezményes jegyeket csak az Eötvös10 pénztárában tudják megvásárolni a megfelelő igazolások felmutatásával.

    A koncert megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

    A kormány rendelete alapján a zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

     

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016