• Program


    Aktuális előadások



    Horváth István – tenor

    Budapesti Akadémiai Kórustársaság

    Budafoki Dohnányi Zenekar

    Vezényel: Hollerung Gábor

    A mai estén karmesterünk, Hollerung Gábor hetvenedik születésnapját ünnepeljük. A koncerten elhangzó két zenemű a karmester választása, mely azon túl, hogy fontos szerepet játszott az életében, tükrözi mindazt, amit egy ilyen emelkedett alkalommal érdemesnek és fontosnak tart előadni. 

    Hollerung Gábor igazi közönségkedvenc. 2024-ben klasszikus zenészek közül elsőként nyerte el a Prima Primissima közönségdíját. Életét a mai napig a zene megszerettetésének szenteli, missziója, hogy a klasszikus zenét minden korosztály és társadalmi réteg számára befogadhatóvá és élvezhetővé tegye.

    A koncerten két olyan együttes lép fel, melyeket Hollerung Gábor több mint harminc éve vezet, így a koncert ennek a több évtizedes együttműködésnek a tanúsága.

     

    Ajánló


    Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016