• művész


  Hollerung Gábor
  4

  Hollerung Gábor

  Tanulmányok:

  Tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végezte karvezetés (1972-77) és karmester szakon (1975-80), ahol Vásárhelyi Zoltán, Párkai István és Kórodi András voltak a tanárai, majd Somogyi László (1981), Eric Ericson (1975) és Kurt Masur (1978) mesterkurzusain képezte tovább magát.

  Pályafutása:

  1979–81 között…

   Tovább

  Aktuális programok


  MEGÉRTHETŐ/4 - A SZIMFONIKUS KÖLTEMÉNY SZÜLETÉSE - ONLINE INGYEN NÉZHETŐ

  A SZIMFONIKUS KÖLTEMÉNY SZÜLETÉSE Wagner: Tannhäuser-nyitány Liszt: Les Préludes Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  ZENEPLUSZ/4 // VADIM REPIN // HOLLERUNG

  Kabalevszkij: Colas Breugnon – nyitány Sosztakovics: I. hegedűverseny Csajkovszkij: III. szimfónia Vadim Repin – hegedű Vezényel: Hollerung Gábor

  Tanulmányok:

  Tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végezte karvezetés (1972-77) és karmester szakon (1975-80), ahol Vásárhelyi Zoltán, Párkai István és Kórodi András voltak a tanárai, majd Somogyi László (1981), Eric Ericson (1975) és Kurt Masur (1978) mesterkurzusain képezte tovább magát.

  Pályafutása:

  1979–81 között a Miskolci Szimfonikus Zenekar másodkarnagya. 1978-80 között a Budapesti Akadémiai Kórustársaság másodkarnagya, majd 1980-tól vezető karnagya, művészeti vezetője. 1981–83 között a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen tanított zeneelméletet, zenetörténetet és karvezetést, valamint a nőikart vezette. 1989 óta a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar vezető karmestere, 2001 óta ügyvezető zeneigazgatója. 1988 megalapította a Budapesti Nemzetközi Kórusversenyt és a mintájára alakult Musica Mundi Fesztiválsorozatot, melynek művészeti vezetője. 2000 óta a kétévente megrendezésre kerülő Kórusolimpia művészeti vezetője. 2001-2008 között a Honvéd Együttes zeneigazgatója, majd művészeti menedzsere. 2002-2005 között a Jerusalem Symphony Orchestra Első Vendégkarmestere, 2002 óta a Philharmonia Singers Tel Aviv zenei tanácsadója.

  Karmesteri tevékenysége:

  1989 óta vezeti a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekart. A Budafoki Dohnányi Zenekar Magyarország egyik legfiatalabb hivatásos zenekara, mind az együttes, mind pedig a zenekari tagok korát tekintve.

  Vendégkarmesterként:

  Vendégkarmesterként európai hangversenyei mellett rendszeres vendég Izraelben, Tajvanon és az Egyesült Államokban. Fellépett többek között a Concertgebouw Amsterdam, a De Doelen Rotterdam, a Royal College of Music London, a Frankfurter Alte Oper, a Wiener Konzerthaus, a Palau de Musica Valencia, a Sydney Opera House, a Taipei National Concert Hall, a jeruzsálemi Henry Crown Hall, a valamint Tel Aviv Opera, valamint a Man Auditorium koncerttermeiben.
  Izraeli zenekarok vendégkarmestere (Israel Philharmonic Orchestra, Israel Chamebr Orchestra, Israeli Camerata)

  Kurzusok, mesterkurzusok:

  1986 óta évente rendszeresen tart karnagykurzusokat Magyarországon és külföldön: Belgiumban, Finnországban, Németországban, Tajvanon és Izraelben. 1995-ben az IFCM Európai Szimpóziumán vezetett mesterkurzust Ljubljanában. Karmesterek számára Budapesten, karnagyok számára Egerben tartott rendszeresen mesterkurzust. A Musica Mundi Kórusakadémia rendszeres előadója.

  Zenei utánpótlás nevelés:

  Hollerung Gábor nagy hangsúlyt fektet a zenei utánpótlás nevelésére. 1985-ben először rendezte meg a Budapesti Középiskolások közös hangversenyét, mely 2006-tól országos színtűvé nőtte ki magát Énekel az ország (www.enekelazorszag.hu) néven. Az Énekel az ország a magyar zenei életben egy párját ritkítóan sikeres rendezvény, amelyben a legkülönbözőbb korú és képzettségű zenebarátok gyűlnek össze az ország minden tájáról. A projekt olyan énekkarok, énekesek számára kínál lehetőséget a Művészetek Palotájának színpadán való fellépésre, akiknek anyagi, vagy egyéb okból erre nem lehetne lehetőségük. A hangversenyt megelőzően az összes résztvevő egy zenei táborban vesz részt, melynek helyszíne minden évben máshol van.
  A kórustábor koncepciójában központi szerepet kapott az ismeretterjesztés – nem csupán hangok megtanulásáról szólnak a próbák, hanem műértelmezésről, stílusról, zenei nyelvről, élet és művészet viszonyáról is. A résztvevők számára ez egy különleges alkalom lehet, hogy mélyebb, intenzívebb bepillantást nyerhessenek egy zeneműbe.
  A több mint húsz éves program kiemelkedő eredménye, hogy az abban résztvevők bizonyíthatóan rendszeres hangversenylátogatókká, zeneszerető és zeneértő közönséggé váltak.

  Zenekarával három ifjúsági hangversenysorozatot vezet, melyben nagy hangsúlyt fektet a karmesteri magyarázatra is. (A megérthető zene (Olasz Kulturális Intézet, családi hangversenysorozat karmesteri magyarázattal), A zene titkai (Klauzál-Ház, ifjúsági hangversenysorozat karmesteri magyarázattal 10-14 évesek számára), Zeneértő leszek (Klauzál Ház, hangversenysorozat kisiskolások számára)

  Kórusvezető:

  1980 óta a Budapesti Akadémiai Kórustársaság vezető karnagya. Rendkívüli sikersorozatot mondhat magáénak, énekkarával Európa valamennyi rangos kórusversenyén ért el első helyezést, több nagydíj, így a Debreceni Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny nagydíja és a Llangolleni “Világ Kórusa” cím elnyerése is az ő nevéhez fűződik. Debrecenben a legjobb karnagynak járó díjat is neki ítélte a zsűri 1984-ben.
  Énekkara a világ 30 legjobb kórusa között meghívást kapott a Sydney World Symposium on Choral Music rendezvényre, valamint a Taipei Nemzetközi Kórusfesztiválra. A Jeruzsálemi Liturgica Fesztivál rendszeres résztvevője volt. Számos izraeli zenekarral koncerteznek rendszeresen.
  1980 Békés-Tarhosi Nemzeti Kórusverseny - Nagydíj
  1980 Pescara International Choir Competition - 3 első díj
  1983 Tolosa International Choir Competition - 3 első díj
  1984 Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny - nagydíj
  1985 International Choir Competition Neuchatel – első díj
  1989 International Eisetddfod Llangollen - "Choir of the World" cím elnyerése

  Rendezvény és fesztiválszervezői tevékenység:

  1979-ben a Művészeti Főiskolák II. Szentendrei Találkozójának felelős szervezője. 1983-86 között a KISZ Budapesti Bizottságának munkatársa, majd kulturális osztályának vezetője. Ebben a minőségben számos nagyrendezvény szervezője és felelős irányítója, így többek között: „Itt élned, halnod kell” – Hősök tere 1985-86, Múzeum-kerti ünnepi rendezvények1985-86, Petőfi Csarnok-beli ünnepi rendezvények 1985-86, Országos Diáknapok központi rendezvényei, a Budapesti Tavaszi Fesztivál ifjúsági programjainak szervezője 1984-86 között.
  1988-ban kezdeményezte egy új művészi koncepciójú kórusverseny életrehívását Budapesten, mely azóta nemzetközi rangú rendezvénysorozattá nőtte ki magát. A Budapesti Nemzetközi Kórusverseny mintájára azóta számos kórusrendezvény született Musica Mundi elnevezéssel Olaszországban, Németországban, Csehországban, Izraelben és az Egyesült Államokban. A sorozat 2000 nyarán érte el tetőpontját, a Linzi I. Kórusolimpia megrendezésével, mely azóta Pusanban (2002, Korea), Brémában (2004), Xiamenben (2006, Kína), Grazban (2008) talált otthonra.
  1995-ben részt vett az Ifjúsági Zenei Fesztivál Szervezésében, ahol a világ minden tájáról 500 együttes vett részt.
  1997 óta a Kodály Zoltán Magyar Kórusverseny egyik szervezője. A Francia-Magyar Kulturális Év Iroda felkérésére a Francia-Magyar Gálát szervezte 2000-ben.
  Az Antenna Hungaria Zrt. felkérésére 2004 óta az egyik legrangosabb, hagyományokban gazdag rendezvény, a Zempléni Fesztivál művészeti vezetője.
  Hollerung Gábor az INTERKULTUR Nemzetközi Zenei Versenyek Alapítvány, a MUSICA MUNDI fesztiválsorozat illetve a Kórusolimpia rendezvényeinek egyik művészeti vezetője.

  Kitüntetések:

  2002 Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje
  2004 Liszt Ferenc-Díj
  2006 Jeruzsálem-Díj
  1998, 2008 Artisjus-Díj

  Diszkográfia:

  Europäische Chormusik (TELDEC LP 1987)
  Choral Works by József Karai (HUNGAROTON CD 1996)
  Carl Orff: Carmina Burana (CD 1995)
  Orchestral Fireworks (CD 1996)
  Happy New Millennium (CD 2000)
  The Jubilee Concerts – Kodály: Psalmus Hungaricus, Bartók: Concerto (CD 2001)
  Happy New Year (CD-k 2001-2009)
  Mendelssohn and Hoffmeister Male Choruses (CD 2003)
  Dvorák: Symphony No 8. Mozart: Haffner Symphony (CD 2004)
  Mozart: Requiem (CD 2005) Pánczél Tamás kiegészítéseivel
  Extázis (CD 2008) (Stravinsky: Le Sacre du Printemps, Ravel: Bolero, Pánczél: Klezmer Suite, Piazzolla: Fuga y Misterio & Libertango)
  Vajda: Choral Works (Hungaroton CD 2008)
  Madarász: Az utolsó keringő – opera (Hungaroton CD 2009)

  60 éves a Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Budafoki Dohnányi Zenekar, Dvorak: Stabat Mater

  60 éves a Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Budafoki Dohnányi Zenekar, Dvorak: Stabat Mater

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  A 20 éves Budafoki Dohnányi Zenekar jubileumi hangversenye

  A 20 éves Budafoki Dohnányi Zenekar jubileumi hangversenye

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  A BDZ újévi koncertje a Müpában!

  A BDZ újévi koncertje a Müpában!

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  A BDZ újévi koncertje a Müpában! RÁADÁS!

  A BDZ újévi koncertje a Müpában! RÁADÁS!

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  A Budafoki Dohnányi Zenekar ünnepi koncertje

  A Budafoki Dohnányi Zenekar ünnepi koncertje

  Pesti Vigadó
  Karmester
  A frivol- „A szerelem arcai” / BTF

  A frivol- „A szerelem arcai” / BTF

  Müpa
  Karmester
  A gólyakalifa (hangv.)

  A gólyakalifa (hangv.)

  Magyar Állami Operaház
  Egyéb
  A honvágy zenéje / Bartók: Concerto / Matinékoncert / Műhelytitkok

  A honvágy zenéje / Bartók: Concerto / Matinékoncert / Műhelytitkok

  Müpa
  Karmester
  A magasztos - „A szerelem arcai” bérlet

  A magasztos - „A szerelem arcai” bérlet

  Müpa
  Vezényel
  A megérthető zene 3 - A KÓRUSZENE OLYMPOSZA

  A megérthető zene 3 - A KÓRUSZENE OLYMPOSZA

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  előad és vezényel
  A Megérthető Zene Bérlet 2014-2015, Budafoki Dohnányi Zenekar

  A Megérthető Zene Bérlet 2014-2015, Budafoki Dohnányi Zenekar

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  A Mester és Margarita

  A Mester és Margarita

  Magyar Állami Operaház
  Karmester
  A profán - „A szerelem arcai” bérlet

  A profán - „A szerelem arcai” bérlet

  Müpa
  Vezényel
  A XXII. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál nyitóhangversenye, Erkel, Liszt, Dvorák,

  A XXII. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál nyitóhangversenye, Erkel, Liszt, Dvorák,

  A Zongora
  Karmester
  ABBA SYMPHONY

  ABBA SYMPHONY

  Broadway Ticket Hungary Kft..
  Karmester
  ABBA SYMPHONY

  ABBA SYMPHONY

  Broadway Ticket Hungary Kft..
  Karmester
  ARANYBÁL 2020

  ARANYBÁL 2020

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Az egzotikus- „A szerelem arcai” bérlet

  Az egzotikus- „A szerelem arcai” bérlet

  Müpa
  Karmester
  Bach-Csemiczky-Saint-Saëns műveiből

  Bach-Csemiczky-Saint-Saëns műveiből

  Kodály Filharmónia Debrecen
  Karmester
  Bach: Jesu meine Freude

  Bach: Jesu meine Freude

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Barokk Randevú '19 - J. S.Bach: Phoebus és Pán párviadala

  Barokk Randevú '19 - J. S.Bach: Phoebus és Pán párviadala

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Barokk Randevú '19 - Megérthető Zene - Vivaldi: A négy évszak

  Barokk Randevú '19 - Megérthető Zene - Vivaldi: A négy évszak

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Bartók: A fából faragott királyfi – szvit

  Bartók: A fából faragott királyfi – szvit

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Vezényel
  BDZ és budafoki szólisták a Művészeti Fesztiválon

  BDZ és budafoki szólisták a Művészeti Fesztiválon

  KLAUZÁL GÁBOR MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
  Karmester
  BDZ-NAP 2020 - FESTMÉNYEK - MUSZORGSZKIJ-RAVEL: EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI

  BDZ-NAP 2020 - FESTMÉNYEK - MUSZORGSZKIJ-RAVEL: EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  előad és vezényel
  BDZ-NAP 2020 / BEETHOVEN: V. SZIMFÓNIA

  BDZ-NAP 2020 / BEETHOVEN: V. SZIMFÓNIA

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  BDZ-NAP 2020 / HALLELUJA - Händel: A Messiás - II. rész - RÁADÁS

  BDZ-NAP 2020 / HALLELUJA - Händel: A Messiás - II. rész - RÁADÁS

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  előad és vezényel
  BDZ-NAP 2020 / SCHUBERT: 9. C-DÚR (NAGY) SZIMFÓNIA - Nyilvános próba és beszélgetés

  BDZ-NAP 2020 / SCHUBERT: 9. C-DÚR (NAGY) SZIMFÓNIA - Nyilvános próba és beszélgetés

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  BEETHOVEN 250 - SPÁCEK // VARGA // BALOG // BALGA // MEGYESI SCHWARTZ // BONCSÉR // CSER

  BEETHOVEN 250 - SPÁCEK // VARGA // BALOG // BALGA // MEGYESI SCHWARTZ // BONCSÉR // CSER

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Beethoven Budán 2017, Budafoki Dohányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, Nyitókoncert

  Beethoven Budán 2017, Budafoki Dohányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, Nyitókoncert

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Beethoven Budán Fesztivál, Oláh Kálmán Trió és a Budafoki Dohnányi Zenekar,  Vez. Hollerung Gábor

  Beethoven Budán Fesztivál, Oláh Kálmán Trió és a Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Beethoven, Tallér, Dvorák, Fejér András - harsona, Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  Beethoven, Tallér, Dvorák, Fejér András - harsona, Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Beethoven, Wagner, Schumann, Vezényel: Hollerung Gábor

  Beethoven, Wagner, Schumann, Vezényel: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Beethoven: VII. szimfónia, Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Beethoven: VII. szimfónia, Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Best of Cinemusic

  Best of Cinemusic

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Binder: for seven days; Fanshawe:African Sanctus

  Binder: for seven days; Fanshawe:African Sanctus

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Bizet: Carmen szvit, Budafoki Dohnányi Zenekar, Akadémiai Kórustársaság, Vez. és előad: Hollerung G.

  Bizet: Carmen szvit, Budafoki Dohnányi Zenekar, Akadémiai Kórustársaság, Vez. és előad: Hollerung G.

  A Zongora
  Karmester
  Bp-i Nemzetközi Kórusverseny Nagydíjas Versenye

  Bp-i Nemzetközi Kórusverseny Nagydíjas Versenye

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Vezényel
  Bp-i nemzetközi kórusverseny Nyitókoncertje

  Bp-i nemzetközi kórusverseny Nyitókoncertje

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Vezényel
  Brahms, Kovács, Beethoven, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Brahms, Kovács, Beethoven, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Britten, Händel, Bach, Csajkovszkij, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Britten, Händel, Bach, Csajkovszkij, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Bartók: Zene húros hangszerekre, ütőkre ..

  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Bartók: Zene húros hangszerekre, ütőkre ..

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Dubrovay, Balázs János - zongora

  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Dubrovay, Balázs János - zongora

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Kodály, Nyíregyházi Cantemus Vegyeskar

  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Kodály, Nyíregyházi Cantemus Vegyeskar

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Liszt: h-moll szonáta, Fülei Balázs – zongora

  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Liszt: h-moll szonáta, Fülei Balázs – zongora

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Orbán, Nyíregyházi Cantemus Vegyeskar

  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, A megérthető zene, Orbán, Nyíregyházi Cantemus Vegyeskar

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, Mozart: Requiem

  Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar, Mozart: Requiem

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar - Kisértések

  Budafoki Dohnányi Zenekar - Kisértések

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar Vajda / Schoenfield / Grieg / Hollerung

  Budafoki Dohnányi Zenekar Vajda / Schoenfield / Grieg / Hollerung

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar – Kozmikus intimitások

  Budafoki Dohnányi Zenekar – Kozmikus intimitások

  Müpa
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Zenekar –Femina ex machina

  Budafoki Dohnányi Zenekar –Femina ex machina

  Müpa
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Zenekar –J. S. Bach: János-passió Most és mindörökké

  Budafoki Dohnányi Zenekar –J. S. Bach: János-passió Most és mindörökké

  Müpa
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. Hollerung G., Rachmaninov: II. zongoraverseny

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. Hollerung G., Rachmaninov: II. zongoraverseny

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar,

  Budafoki Dohnányi Zenekar, "Önök kérték" - Újévi koncert, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Bartók Béla: A kékszakállú herceg vára

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Bartók Béla: A kékszakállú herceg vára

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Gyöngyösi: Gólyakalifa

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Gyöngyösi: Gólyakalifa

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Mozart: Á-dúr zongoraverseny K.488

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Mozart: Á-dúr zongoraverseny K.488

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Richard Strauss: Don Quixote

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Richard Strauss: Don Quixote

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. és előad: Hollerung Gábor, Jandó Jenő - zongora,

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. és előad: Hollerung Gábor, Jandó Jenő - zongora,

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. Hollerung G., Mozart: Varázsfuvola - részl.

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. Hollerung G., Mozart: Varázsfuvola - részl.

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. Hollerung Gábor, Beethoven: V. szimfónia

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vez. Hollerung Gábor, Beethoven: V. szimfónia

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vivaldi: Négy évszak

  Budafoki Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vivaldi: Négy évszak

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Akad. Kórust.Händel: Izrael Egyiptomban - Filmzenék, Vez. Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Akad. Kórust.Händel: Izrael Egyiptomban - Filmzenék, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Bach-Stokowski /Mendelssohn / Hollerung

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Bach-Stokowski /Mendelssohn / Hollerung

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Beethoven, Mendelssohn, Szüts Apor - zongora, Vez. Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Beethoven, Mendelssohn, Szüts Apor - zongora, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Bűn és bűnhődés, Kovács Z. I. szimfónia, Előad és vezényel: Hollerung G.

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Bűn és bűnhődés, Kovács Z. I. szimfónia, Előad és vezényel: Hollerung G.

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Bűn és bűnhődés, Kovács Z. I. szimfónia, Előad és vezényel: Hollerung G.

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Bűn és bűnhődés, Kovács Z. I. szimfónia, Előad és vezényel: Hollerung G.

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Csajkovszkij, Kodály, Km. Balázs János, Vez. Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Csajkovszkij, Kodály, Km. Balázs János, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Divertimento - Táncjáték, Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Divertimento - Táncjáték, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Évszakok keringője, Vezényel : Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Évszakok keringője, Vezényel : Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Grieg: Peer Gynt, Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Grieg: Peer Gynt, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Gyöngyösi: I. szimfónia I. tétel, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Gyöngyösi: I. szimfónia I. tétel, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Holst, Muszorgszkij: Egy kiállítás képei, Vez. Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Holst, Muszorgszkij: Egy kiállítás képei, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, John Williams: Harry Potter-szvit, Rossini, Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, John Williams: Harry Potter-szvit, Rossini, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Kálmán Imre: Marica grófnő, Vezényel: Hollerung G.

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Kálmán Imre: Marica grófnő, Vezényel: Hollerung G.

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Klosé, Vivaldi, Mozart, Hollerung

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Klosé, Vivaldi, Mozart, Hollerung

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mendelssohn: Szentivánéji álom, Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mendelssohn: Szentivánéji álom, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mesés zenék – Zenés mesék Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mesés zenék – Zenés mesék Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mozart / Orbán / Mendelssohn / Hollerung

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mozart / Orbán / Mendelssohn / Hollerung

  Tünde Tickets Kft.
  Zenei vezető
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mozart / Rossini / Hollerung

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Mozart / Rossini / Hollerung

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rachmaninov / Bartók / Rabinovich / Vez: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rachmaninov / Bartók / Rabinovich / Vez: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rajkó virtus, Vez. Hollerung Gábor, Km. Balázs János, Bp. Klezmer Band

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rajkó virtus, Vez. Hollerung Gábor, Km. Balázs János, Bp. Klezmer Band

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rameau, Beethoven, Brahms, Vez. Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rameau, Beethoven, Brahms, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rossini: A sevillai borbély, Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Rossini: A sevillai borbély, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Sok hűhó Shakespeare-ért, Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Sok hűhó Shakespeare-ért, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Suppé, Bartók: A fából faragott királyfi , Vezényel: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Suppé, Bartók: A fából faragott királyfi , Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Sztravinszkij, Rossini: Petite messe solennelle, Vez. Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Sztravinszkij, Rossini: Petite messe solennelle, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Újévi koncert

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Újévi koncert

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, ÚJÉVI KONCERT / Hollerung

  Budafoki Dohnányi Zenekar, ÚJÉVI KONCERT / Hollerung

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Újévi koncert, Vez. Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Újévi koncert, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung G., Liszt: Les preludes, Brahms - Schönberg, Vajda, Kodály

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung G., Liszt: Les preludes, Brahms - Schönberg, Vajda, Kodály

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar, „Híd Magyarország és Korea között

  Budafoki Dohnányi Zenekar, „Híd Magyarország és Korea között"

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budafoki Dohnányi Zenekar-FILMHARMONIKUSOK

  Budafoki Dohnányi Zenekar-FILMHARMONIKUSOK

  Broadway Ticket Hungary Kft..
  Karmester
  BUDAFOKI/1 - DOBOS // BEETHOVEN // MUSZORGSZKIJ // HOLLERUNG

  BUDAFOKI/1 - DOBOS // BEETHOVEN // MUSZORGSZKIJ // HOLLERUNG

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  karmester
  BUDAFOKI/4 - ÚJÉVI KONCERT // HOLLERUNG

  BUDAFOKI/4 - ÚJÉVI KONCERT // HOLLERUNG

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny – megnyitó

  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny – megnyitó

  Budapest Brand Nonprofit Zrt.
  Karmester
  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny – megnyitó BTF

  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny – megnyitó BTF

  Müpa
  Karmester
  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar Vez. Hollerung G. Bach: János passió

  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar Vez. Hollerung G. Bach: János passió

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung G. Orff: Carmina Burana

  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung G. Orff: Carmina Burana

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny, Nyitóhangverseny, Mendelssohn: Lobgesang, Vez. Hollerung Gábor

  Budapesti Nemzetközi Kórusverseny, Nyitóhangverseny, Mendelssohn: Lobgesang, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic

  Cinemusic

  A Zongora
  Karmester
  Cinemusic

  Cinemusic

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  CINEMUSIC 2014. - Budafoki Dohnányi Zenekar, vezényel Hollerung Gábor

  CINEMUSIC 2014. - Budafoki Dohnányi Zenekar, vezényel Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Cinemusic 2015 Ráadás, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Cinemusic 2015 Ráadás, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic 2015, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Cinemusic 2015, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic 2016

  Cinemusic 2016

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic 2016 RÁADÁS

  Cinemusic 2016 RÁADÁS

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic 2017

  Cinemusic 2017

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic családi délután

  Cinemusic családi délután

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic Junior 2016

  Cinemusic Junior 2016

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic Junior 2017

  Cinemusic Junior 2017

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Cinemusic, Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor, Km: Roby Lakatos, Király Linda,Király Viktor

  Cinemusic, Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor, Km: Roby Lakatos, Király Linda,Király Viktor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Csajkovszkij: A Diótörő

  Csajkovszkij: A Diótörő

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Csajkovszkij: A Diótörő

  Csajkovszkij: A Diótörő

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Csajkovszkij: Olasz capriccio; Chabrier: Espagna, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  Csajkovszkij: Olasz capriccio; Chabrier: Espagna, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  CZF 5 Cziffra Fesztivál, Díjátadó és gálakoncert, Km. Vadim Repin, Balázs János, Dohnányi Zenekar,

  CZF 5 Cziffra Fesztivál, Díjátadó és gálakoncert, Km. Vadim Repin, Balázs János, Dohnányi Zenekar,

  Besszer Koncert Kft.
  Karmester
  Divertimento - udvari zene

  Divertimento - udvari zene

  Interkultur Hungária
  Karmester
  DOHNÁNYI 4 - ZOMBOLA // SCHUMANN // SCHUBERT // RÁNKI // HOLLERUNG

  DOHNÁNYI 4 - ZOMBOLA // SCHUMANN // SCHUBERT // RÁNKI // HOLLERUNG

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vezényel és előad: Hollerung Gábor, Rossini: Stabat Mater

  Dohnányi Zenekar, A megérthető zene, Vezényel és előad: Hollerung Gábor, Rossini: Stabat Mater

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung G., Bach: h-moll mise

  Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung G., Bach: h-moll mise

  Tünde Tickets Kft.
  Előadja
  Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung G., Brahms: Német requiem

  Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung G., Brahms: Német requiem

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Dohnányi Zenekar, Filmharmonikusok 2014, DUPLÁZÁS! Vezényel: Hollerung Gábor

  Dohnányi Zenekar, Filmharmonikusok 2014, DUPLÁZÁS! Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Dohnányi Zenekar, Haydn : 96. szimfónia, Csajkovszkij: IV. szimfónia, Dohnányi / Jandó / Hollerung

  Dohnányi Zenekar, Haydn : 96. szimfónia, Csajkovszkij: IV. szimfónia, Dohnányi / Jandó / Hollerung

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, Carmina Burana, Dies irae / Allegri / Liszt / Orff

  Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, Carmina Burana, Dies irae / Allegri / Liszt / Orff

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, JELENKOROK, Glass / Dubrovay / Berlioz

  Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, JELENKOROK, Glass / Dubrovay / Berlioz

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, UNGARESCA, Haydn / Berlioz / Erkel / Kodály / Dohnányi / Bar

  Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor, UNGARESCA, Haydn / Berlioz / Erkel / Kodály / Dohnányi / Bar

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  DOHNÁNYI/1 - LISZT // DOHNÁNYI // SCHUBERT // PERÉNYI // HOLLERUNG

  DOHNÁNYI/1 - LISZT // DOHNÁNYI // SCHUBERT // PERÉNYI // HOLLERUNG

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  karmester
  Donizetti, Sibelius, Mozart, Dohnányi Zenekar, Kelemen Barnabás - hegedű, Vez: Hollerung Gábor

  Donizetti, Sibelius, Mozart, Dohnányi Zenekar, Kelemen Barnabás - hegedű, Vez: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Dvorák: IX. (Újvilág) szimfónia, Smetana, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  Dvorák: IX. (Újvilág) szimfónia, Smetana, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Élet, öröm, zene - Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar

  Élet, öröm, zene - Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Énekel az ország 2019

  Énekel az ország 2019

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Vezényel
  Énekel az ország, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung G., Kodály: Budavári Te Deum, Rossini

  Énekel az ország, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung G., Kodály: Budavári Te Deum, Rossini

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Énekel az ország, Dohnányi Zenekar, Mozart: Requiem, Kodály:Psalmus Hungaricus

  Énekel az ország, Dohnányi Zenekar, Mozart: Requiem, Kodály:Psalmus Hungaricus

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Énekel az ország, Országos Egyesített Kórus, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Énekel az ország, Országos Egyesített Kórus, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Énekel az ország, Vajda:Változatok, Webber: Requiem, Országos Egyesített Kórus, Vez: Hollerung Gábor

  Énekel az ország, Vajda:Változatok, Webber: Requiem, Országos Egyesített Kórus, Vez: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  FILMHARMONIKUSOK

  FILMHARMONIKUSOK

  Gyulai Várszínház
  Karmester
  FilMharmónikusok 2.0 -Az új dimenzió

  FilMharmónikusok 2.0 -Az új dimenzió

  Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
  Karmester
  Filmharmonikusok 2013, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  Filmharmonikusok 2013, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Filmzenekoncert

  Filmzenekoncert

  Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
  Karmester
  FLIMZENE KONCERT

  FLIMZENE KONCERT

  A Zongora
  Karmester
  Főpróba, Komoly-komolytalan újévi koncert a Budafoki Dohnányi Zenekarral

  Főpróba, Komoly-komolytalan újévi koncert a Budafoki Dohnányi Zenekarral

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Gyöngyösi: Sinfonia concertante; Csajkovszkij: A Diótőrő - The Swinging Nutcracker

  Gyöngyösi: Sinfonia concertante; Csajkovszkij: A Diótőrő - The Swinging Nutcracker

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Händel: Izrael Egyiptomban, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel és előad: Hollerung Gábor

  Händel: Izrael Egyiptomban, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel és előad: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Haydn: Teremtés, Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  Haydn: Teremtés, Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Hegedűs Endre zenekari zongoraestje, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Hegedűs Endre zenekari zongoraestje, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Hegedűs Endre zenekari zongoraestje, Km. Budafoki Dohnányi Zenekar, Mozart, Brahms

  Hegedűs Endre zenekari zongoraestje, Km. Budafoki Dohnányi Zenekar, Mozart, Brahms

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Hegedűs Endre zenekari zongoraestje, Km. Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor,

  Hegedűs Endre zenekari zongoraestje, Km. Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor,

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Hegedűs Endre Zenekari Zongoraestje, Km.Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Hegedűs Endre Zenekari Zongoraestje, Km.Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Hommage á Paganini - Ünnepi nagykoncert a szerző halálának 180.évfordulójára

  Hommage á Paganini - Ünnepi nagykoncert a szerző halálának 180.évfordulójára

  Általános
  Karmester
  II. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep

  II. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep

  Müpa
  Karmester
  In memoriam Szabados György

  In memoriam Szabados György

  Budapesti Tavaszi Fesztivál
  Karmester
  JOHN WILLIAMS - FILMHARMONIKUSOK

  JOHN WILLIAMS - FILMHARMONIKUSOK

  Broadway Ticket Hungary Kft..
  Karmester
  JOHN WILLIAMS - FILMHARMONIKUSOK

  JOHN WILLIAMS - FILMHARMONIKUSOK

  Broadway Ticket Hungary Kft..
  Karmester
  Keresztutak - Budafoki Dohnányi Zenekar

  Keresztutak - Budafoki Dohnányi Zenekar

  Müpa
  Karmester
  Kísértések - Budafoki Dohnányi Zenekar

  Kísértések - Budafoki Dohnányi Zenekar

  Müpa
  Karmester
  Komoly-komolytalan újévi koncert a Budafoki Dohnányi Zenekarral

  Komoly-komolytalan újévi koncert a Budafoki Dohnányi Zenekarral

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Kortárs romantikusok - Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar / CAFe Budapest 2016

  Kortárs romantikusok - Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar / CAFe Budapest 2016

  Müpa
  Karmester
  LAJKÓ FÉLIX

  LAJKÓ FÉLIX "Szimfonik koncert"

  Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
  Karmester
  Latin zene, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel és előad: Hollerung Gábor

  Latin zene, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel és előad: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Magyar kórusirodalom gyöngyszemei, Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Hollerung Gábor

  Magyar kórusirodalom gyöngyszemei, Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Makrokozmosz A Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Budafoki Dohnányi Zenekar / CAFe Budapest 2015

  Makrokozmosz A Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Budafoki Dohnányi Zenekar / CAFe Budapest 2015

  Müpa
  Karmester
  MEGÉRTHETŐ 4 - BEETHOVEN MOSOLYA - Waldstein-szonáta

  MEGÉRTHETŐ 4 - BEETHOVEN MOSOLYA - Waldstein-szonáta

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  előad
  MEGÉRTHETŐ 5 - HALLELUJA - Händel: A Messiás - II. rész

  MEGÉRTHETŐ 5 - HALLELUJA - Händel: A Messiás - II. rész

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Megérthető zene - Bach: A fúga művészete

  Megérthető zene - Bach: A fúga művészete

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Megérthető zene / J.S. Bach: A fúga művészete

  Megérthető zene / J.S. Bach: A fúga művészete

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Megérthető zene, Bach: János passió

  Megérthető zene, Bach: János passió

  A Zongora
  Karmester
  Megérthető zene, Liszt: Faust szimfónia

  Megérthető zene, Liszt: Faust szimfónia

  A Zongora
  Karmester
  MEGÉRTHETŐ/3 – ÖRÖK FORRÁS – A KLASSZIKA HARMÓNIÁJA - ONLINE INGYEN NÉZHETŐ

  MEGÉRTHETŐ/3 – ÖRÖK FORRÁS – A KLASSZIKA HARMÓNIÁJA - ONLINE INGYEN NÉZHETŐ

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  karmester
  MEGÉRTHETŐ/4 - A SZIMFONIKUS KÖLTEMÉNY SZÜLETÉSE

  MEGÉRTHETŐ/4 - A SZIMFONIKUS KÖLTEMÉNY SZÜLETÉSE

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  karmester
  Mozart, Dvorák, Beethoven, Mariana Vasilijeva, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Mozart, Dvorák, Beethoven, Mariana Vasilijeva, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Mozart, Händel, Biber, Mendelssohn, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vez. Hollerung Gábor

  Mozart, Händel, Biber, Mendelssohn, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Mozart: d-moll zongoraverseny K 466, Dohnányi Zenekar, Réti Balázs, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  Mozart: d-moll zongoraverseny K 466, Dohnányi Zenekar, Réti Balázs, Vez. és előad: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Mozart: Don Giovanni – II. felvonás – finale

  Mozart: Don Giovanni – II. felvonás – finale

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  Mozart: Kürtverseny; Dohnányi: Hárfaverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  Mozart: Kürtverseny; Dohnányi: Hárfaverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Német zene

  Német zene

  A Zongora
  Karmester
  Nyitóhangverseny

  Nyitóhangverseny

  Interkultur Hungária
  Karmester
  Olasz specialitások - Matinékoncertek

  Olasz specialitások - Matinékoncertek

  Müpa
  Vezényel és a műsort vezeti
  Oratórium-változatok

  Oratórium-változatok

  Müpa
  Színész
  Orbán György 70, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Orbán György 70, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Orff: Carmina burana, Fanshawe, Akadémiai Kórustársaság, Budafoki Dohnányi Zenekar, Hollerung Gábor

  Orff: Carmina burana, Fanshawe, Akadémiai Kórustársaság, Budafoki Dohnányi Zenekar, Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Orosz századforduló Balázs János és a Budafoki Dohnányi Zenekar

  Orosz századforduló Balázs János és a Budafoki Dohnányi Zenekar

  Müpa
  Karmester
  Radics Gigi - Szakcsi Lakatos Béla - Budafoki Dohnányi Zenekar / A Magyar Hospice Alapítvány

  Radics Gigi - Szakcsi Lakatos Béla - Budafoki Dohnányi Zenekar / A Magyar Hospice Alapítvány

  Müpa
  Karmester
  Ravel: Daphnis és Cloé, Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Ravel: Daphnis és Cloé, Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Rossini, Mozart, Franck

  Rossini, Mozart, Franck

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Rossini: Kismise, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Rossini: Kismise, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Saint-Saëns, Berlioz, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Saint-Saëns, Berlioz, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Schubert: Die schöne Müllerin, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Schubert: Die schöne Müllerin, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Skandináv zene

  Skandináv zene

  A Zongora
  Karmester
  Smetana: Moldva, Blanik, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Smetana: Moldva, Blanik, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  SORSOK ÜTKÖZÉSE - Verdi: Rigoletto

  SORSOK ÜTKÖZÉSE - Verdi: Rigoletto

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Stravinsky: Pulcinella, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Stravinsky: Pulcinella, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Szimfonikus megjelenések – Fülei Balázs és a Budafoki Dohnányi Zenekar

  Szimfonikus megjelenések – Fülei Balázs és a Budafoki Dohnányi Zenekar

  Müpa
  Karmester
  Szláv zene, Dohnányi Zenekar, előad és vez. Hollerung Gábor

  Szláv zene, Dohnányi Zenekar, előad és vez. Hollerung Gábor

  A Zongora
  Előad
  Szulák Andrea karácsonyi koncertje a Budafoki Dohnányi Zenekarral

  Szulák Andrea karácsonyi koncertje a Budafoki Dohnányi Zenekarral

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Take 6 Symphonic

  Take 6 Symphonic

  Müpa
  Vezényel
  Tolcsvay, Csajkovszkij, Berlioz, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tolcsvay, Csajkovszkij, Berlioz, Budafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Újévi koncert

  Újévi koncert

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Újévi Koncert 2015, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Újévi Koncert 2015, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  ÚJÉVI KONCERT 2021 - Müpa Home Live

  ÚJÉVI KONCERT 2021 - Müpa Home Live

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  karmester
  ÚJÉVI koncert sztárvendégekkel, Budafoki Dohnányi Zenekar

  ÚJÉVI koncert sztárvendégekkel, Budafoki Dohnányi Zenekar

  A Zongora
  Karmester
  Újévi koncert sztárvendégekkel, Dohnányi Zenekar, főpróba

  Újévi koncert sztárvendégekkel, Dohnányi Zenekar, főpróba

  A Zongora
  Karmester
  Újévi koncert, Budafoki Dohányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Újévi koncert, Budafoki Dohányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Újévi koncert, Budafoki Dohnányi Zenekar, Komoly komolytalanságok

  Újévi koncert, Budafoki Dohnányi Zenekar, Komoly komolytalanságok

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Újévi koncert, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Újévi koncert, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Újévi koncert, Dohnányi Zenekar

  Újévi koncert, Dohnányi Zenekar

  A Zongora
  Karmester
  Újévi koncert, Ráadás hangverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Komoly komolytalanságok

  Újévi koncert, Ráadás hangverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Komoly komolytalanságok

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Újévi koncert, Vezényel: Hollerung Gábor

  Újévi koncert, Vezényel: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Ungaresca - Budafoki Dohnányi Zenekar

  Ungaresca - Budafoki Dohnányi Zenekar

  Müpa
  Karmester
  Universitas 5, Erkel, Brahms, Liszt

  Universitas 5, Erkel, Brahms, Liszt

  A Zongora
  Karmester
  Vajda, Addinsell, Csajkovszkij, Hegedűs Endre - zongora, Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  Vajda, Addinsell, Csajkovszkij, Hegedűs Endre - zongora, Dohnányi Zenekar, Vez: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  VARÁZSLATOS JOHN WILLIAMS

  VARÁZSLATOS JOHN WILLIAMS

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  VARÁZSLATOS JOHN WILLIAMS - ráadás

  VARÁZSLATOS JOHN WILLIAMS - ráadás

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Verdi: Requiem

  Verdi: Requiem

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  VIGADÓ 1 - SCHUMANN // MOZART // HOLLERUNG

  VIGADÓ 1 - SCHUMANN // MOZART // HOLLERUNG

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Egyéb
  Vivaldi, Handel, Mozart, Beethoven, BUdafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Vivaldi, Handel, Mozart, Beethoven, BUdafoki Dohnányi Zenekar, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Wagner: Az istenek bevonulása a Valhallába, A walkűrök lovaglása, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  Wagner: Az istenek bevonulása a Valhallába, A walkűrök lovaglása, Előad és vezényel: Hollerung Gábor

  A Zongora
  Karmester
  Zempléni Fesztivál - Nyitóhangverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Haydn, Beethoven, Schumann,

  Zempléni Fesztivál - Nyitóhangverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Haydn, Beethoven, Schumann,

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Zempléni Fesztivál, Záróhangverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Haydn: A teremtés

  Zempléni Fesztivál, Záróhangverseny, Budafoki Dohnányi Zenekar, Haydn: A teremtés

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Zempléni Fesztivál, Filmzene, Dohnányi Zenekar, Budapesti Akad. Kórustársaság, Vez. Hollerung Gábor

  Zempléni Fesztivál, Filmzene, Dohnányi Zenekar, Budapesti Akad. Kórustársaság, Vez. Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Zempléni Fesztivál, Moran Singers Ensemble, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  Zempléni Fesztivál, Moran Singers Ensemble, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vezényel: Hollerung Gábor

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Zempléni Fesztivál, Nyitókoncert, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor, Mozart, Bartók

  Zempléni Fesztivál, Nyitókoncert, Budafoki Dohnányi Zenekar, Vez. Hollerung Gábor, Mozart, Bartók

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Zempléni Fesztivál, Retro Symphonic Rock

  Zempléni Fesztivál, Retro Symphonic Rock

  Tünde Tickets Kft.
  Vezényel
  Zempléni Fesztivál, Verdi-Wagner Gála, Km. Cantemus Vegyeskar, Dohnányi Zenekar, Vez Hollerung G.

  Zempléni Fesztivál, Verdi-Wagner Gála, Km. Cantemus Vegyeskar, Dohnányi Zenekar, Vez Hollerung G.

  Tünde Tickets Kft.
  Karmester
  Zenekari kalauz fiataloknak [Matinékoncertek]

  Zenekari kalauz fiataloknak [Matinékoncertek]

  Müpa
  Karmester
  ZenePlusz 3 - Berlioz / Mendelssohn

  ZenePlusz 3 - Berlioz / Mendelssohn

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  Karmester
  ZENEPLUSZ/1 - HÄNDEL: JÚDÁS MAKKABEUS

  ZENEPLUSZ/1 - HÄNDEL: JÚDÁS MAKKABEUS

  Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
  karmester

  Ajánlataink
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016