• Program


  ÚJÉVI KONCERT 2021 - Müpa Home Live

  ÚJÉVI KONCERT 2021 - Müpa Home Live

  Ingyenes ajándék ÚJÉVI KONCERT a Budafoki Dohnányi Zenekarral és VILÁGSZTÁROKKAL!

  A BDZ szokásához híven, a reményeink szerint a tavalyinál sokkal vidámabb és kellemesebb új évet szeretnénk önökkel együtt köszönteni zenével, vidámsággal és olyan nemzetközi sztárokkal, mint Boldoczki Gábor – trombitaművész, Kálmán Péter – operaénekes, Rácz Rita – operaénekes és a Káel Norbert által vezetett Jazzical Trio.

  Az óriási népszerűségnek örvendő, ikonikus BDZ ÚJÉVI KONCERT most, 2021 januárjában sem marad el! A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások értelmében közönséget ugyan nem fogadhatunk a koncertteremben, de mi magunk ott leszünk, a Müpa Home Live közvetítésnek köszönhetően pedig önöket is meg tudjuk hívni az online nézők számára ingyenes új év köszöntésre, az eredetileg meghirdetett időpontban, 2021. január 9-én 19.30 órakor.

  Aki előre gondolkodott, és előrelátó jegyvásárlással biztosította helyét a mindig hamar telt házassá váló BDZ újévi koncertre, annak – megköszönve bizalmát és lelkesedését – visszautaljuk a megváltott jegyek árát, bízva abban, hogy együtt lehetünk az ingyenes Müpa Home Live közvetítés során a www.mupa.hu oldalon vagy a Müpa YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/mupabudapest

  Boldoczki Gábor – trombita

  Kálmán Péter – basszus

  Rácz Rita – szoprán

  Jazzical Trio (Káel Norbert – zongora, Oláh Péter – bőgő, Lakatos Pecek András – dob)

   

  Az est házigazdája és karmestere: Hollerung Gábor

     © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016