• Program


    Hungarikum Gálakoncert

    Hungarikum Gálakoncert

    A látványos, több magyar várost megjárt, nagyszabású Hungarikum Gálakoncert az előadóművészet szemüvegén keresztül, annak lehetőségei, különlegességei és sajátosságai segítségével mutatja be nemzeti értékeinket, tradícióinkat, büszkeségeinket: hungarikumainkat - sztárfellépőkkel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 20. péntek, 20:30

    Debreceni Ünnepi Játékok

     2021. 08. 20., péntek 20:30

     Kossuth tér, nagyszínpad

     Az OPERETTISSIMA bemutatja: 

     Hungarikum Gálakoncert

     A látványos, több magyar várost megjárt, nagyszabású Hungarikum Gálakoncert az előadóművészet szemüvegén keresztül, annak lehetőségei, különlegességei és sajátosságai segítségével mutatja be nemzeti értékeinket, tradícióinkat, büszkeségeinket: hungarikumainkat - sztárfellépőkkel. A hangverseny a népzene, az operett, az opera, és a magyar nóta köré épül, és vezet végig minket egy egészestés utazás keretében a több mint ezeréves kultúránk történelmén. Az est fellépői a négy műfaj legnépszerűbb, elismert képviselői, műsoruk pedig a négy művészeti ágazat esszenciáját öleli fel. A több mint 100 színpadi közreműködőt felvonultató koncert látványvilága megidézi kulturális tradícióinkat, képzőművészeti, épített és innovációs értékeinket.

    Közreműködők: Rost Andrea, Haja Zsolt, Bangó Margit, Kállay Bori, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Laki Péter, Jávorkai Brothers, Vadász Károly és Zenekara, a Magyar Állami Népi Együttes táncosai, Táncverzum Balettkar, Kodály Filharmonikusok

     Vezényel: Somogyi-Tóth Dániel

     90 perc, egy részben, 6 éves kortól ajánlott

     Jegyek: 500 Ft regisztrációs jegyek

     

    Ajánlatunk


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016