• Podujatie


    Aktuálne podujatia



    „És a libasülthöz hagymát eszek. Mindenhez. A hagymához is hagymát eszek. A halat pedig késsel fogom enni. Két késsel.”

    Schneider Mátyás fuvarozó egyik napról a másikra anyagilag sikeres lesz, gazdagságát azonban megkeseríti, hogy felesége otthon is nagypolgári életet akar élni, ezért egy korábban grófnál szolgált lakájt szerződtet, ezért férjének is „előkelően” kellene viselkednie. Nagy András inkognitóban tevékenykedik a szállítmányozásnál, hogy Schneider lánya, Terka közelében lehessen. Terkát azonban egy jó családból származó férfihoz, Makács úrhoz akarja hozzáadni az úrhatnám mama. Az arisztokrata családoknál szolgáló lakáj bevezetése újgazdagék háztartásába számos félreértésre és nevettető helyzetre ad alkalmat.

    Szereposztás
    Hyppolit........................................ CSERVENÁK VILMOS
    Schneider Mátyás........................ KŐRÖSI CSABA Jászai Mari-díjas, Magyar Arany Érdemkereszt-díjas
    Aranka, a felesége....................... MÓDRI GYÖRGYI
    Terka, a lányuk............................. SZEDERJESI TEODÓRA
    Nagy András................................ HORVÁTH DÁNIEL
    Makács főtanácsos...................... SZELES JÓZSEF
    Makács Csaba............................. KELLER MÁRTON
    Mimi, lokáltáncosnő..................... HIRSCHL LAURA
    Julcsa........................................... HARASZTI ELVIRA
    Tóbiás.......................................... RUBÓCZKI MÁRKÓ

    Alkotók
    Díszlettervező: BÁTONYI GYÖRGY
    Koreográfus: KIRÁLY BÉLA
    Jelmeztervező: LIBOR KATALIN
    Rendezőasszisztens: KÁLMÁN PÉTER, VARGA ZSÓFI
    Súgó: KELEMEN OLIVÉR, VARGA ZSÓFI
    Zenei Vezető: HORVÁTH ELEMÉR EMI, HORVÁTH PÉTER
    Rendező: DOLHAI ATTILA Jászai Mari-díjas, érdemes művész

    Tipy


    A kezdet/vége egyfelvonásos összművészeti vígjáték felismerhető, hétköznapi helyzeteken keresztül játékosan, őszintén és érzékenyen beszél a felelősségvállalásról, és a döntésről, amit…




    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016