• Program


  IDŐPONTVÁLTOZÁS! - Mesterek és tanítványok - Istvánfi Balázs és Németh András

  IDŐPONTVÁLTOZÁS! - Mesterek és tanítványok - Istvánfi Balázs és Németh András

  Istvánfi Balázs és Németh András hangszereik legelismertebb mesterei közé tartoznak. Előadásmódjuk és hangszereik sajátos hangzásvilága a hallgatók figyelmét összpontosítja, így koncertjeik egyaránt nyújtanak zenei és lelki élményt.

  Két burdon hangszer a Népzene tanszéken - Istvánfi Balázs és Németh András koncertje

  Istvánfi Balázs és Németh András hangszereik legelismertebb mesterei közé tartoznak. Mindketten a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanárai, többszörösen díjazott előadóművészek.
  Duójuk 2011-ben alakult, de már tizenöt éve játszanak együtt különböző felállásokban. A közös évek alatt létrehoztak egy egyedi zenei nyelvezetet, amely az autentikus magyar népzenén alapszik, de tartalmaz kortárs és klasszikus elemeket is.
  Előadásmódjuk és hangszereik sajátos hangzásvilága a hallgatók figyelmét összpontosítja, így koncertjeik egyaránt nyújtanak zenei és lelki élményt.

  A rendezvény a Hagyományok Háza és Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület közös szervezésében valósul meg.


  A helyre szóló jegyeket elővigyázatosságból fokozatosan tesszük elérhetővé. A járványhelyzet esetleges változása miatt előfordulhat, hogy a végleges ülőhelyet a jegyár kategórián belül a helyszínen nézőtéri ültető munkatársaink jelölik ki.

  Megértésüket köszönjük!

  Ajánló


  Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

  Bereczki Zoltán egy zenekaros nagykoncerttel érkezik augusztusban a Városmajori Szabadtéri Színpadra, amelyen felcsendülnek…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016