• Program


  II. ZSÁMBÉKI PÜNKÖSDI FESZTIVÁL / QJÚB: A KOCKA KIBONTÁSA - Koncertszínház

  II. ZSÁMBÉKI PÜNKÖSDI FESZTIVÁL / QJÚB: A KOCKA KIBONTÁSA - Koncertszínház

  Vecsei H. Miklós és csapata, Pilinszky János és Csoóri Sándor életműve alapján, a Kiégő Izzók csapatának élő, vetített díszletében, Koltay Szonja installációjával készítette el legújabb koncertszínházi előadását „a kocka kibontása” címen.

  Aktuális előadások  A Vecsei H. Miklós vezette, színház, zene és performansz határterületein mozgó alkotócsapat minden tagja a maga szakterületének elismert művésze:

  Hegedűs Bori – ének
  Mihalik Ábel – dob
  Frimmel Jakab – billentyű, elektronika
  Paczári Viktor – basszusgitár
  Ratkóczi Huba – szólógitár

  Bemutatkozó előadásuk, a Párbeszéd, sötétben című műsor több, mint 50 előadásnál és közel 20 ezer nézőnél tart a 2021. júniusi bemutatója óta. Új előadásukban a látványvilág, a zenei komplexitás és a fényművészet elemeit próbálták meg a lehető legkatartikusabb formában előállítani, hogy a két költőóriás életműve ne csak a szavak szintjén ragadjon meg emlékezetünkben.

  „A nyelv titokzatos dolog. Mint a szem, vagy egy félbehagyott kézmozdulat. Ő is csak ennyit mondott: Boldogok, akik sírnak... És ez azóta kimeríthetetlen. Nem tudom értitek-e, de egyfajta anarchizmusról beszélünk, arról, hogy mindenkor újra semmit sem tudhatunk” – Pilinszky János

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016