• Program


  Jack, a Megmentő

  Jack, a Megmentő

  Amos, a kivételes tehetségű zenebohóc meséli el az ifjú Jack történetét. Miután Jack az egyetlen, aki halált megvető bátorsággal bemerészkedik a titokzatos erdőbe, együtt izgulhatunk érte, miközben a Lükeröpke segítségével túljár a szemtelen Loposszumok eszén, s visszaszerzi azt az iránytűt, aminek a segítségével aztán mégsem jut haza.

  Sándor Anna • Danny Bain: Jack, a megmentő
  A veszprémi Kabóca Bábszínház előadása

  Amos, a kivételes tehetségű zenebohóc meséli el az ifjú Jack történetét. Miután Jack az egyetlen, aki halált megvető bátorsággal bemerészkedik a titokzatos erdőbe, együtt izgulhatunk érte, miközben a Lükeröpke segítségével túljár a szemtelen Loposszumok eszén, s visszaszerzi azt az iránytűt, aminek a segítségével aztán mégsem jut haza. Vajon ki követi a fák között rejtőzködve és hány tojás segítségével lehet legyőzni a Furmányos Ormányost? Jack, a megmentő lassan, de minden kérdést megválaszol nekünk.

  Külön köszönet Széplaki Márknak és Justin Webernek, amiért segítettek Dannynek a hangszerek megépítésében.

  Előadja Danny Bain

  látvány Mátravölgyi Ákos
  zeneszerző Bain Melinda, Danny Bain
  rendező Szántó Viktória

  Az előadás hossza 45 perc.
  3 éves kortól ajánljuk.

  Ajánló


  Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban…

  A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első…

  Szabad átdolgozás Vszevolod Emiljevics Meyerhold utolsó rémálma nyomán, melyet 1940-ben álmodott, mielőtt kivégezték…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016