• Program


    Játékszabályok (Les Regles du jeu )

    Játékszabályok (Les Regles du jeu )

    Francia dokumentumfilm, 2014, 106’
    R.: Claudine Bories,
    Patrice Chagnard
    Franciául, angol felirattal
    Korhatár nélkül
     több

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 19. csütörtök, 18:30

    A Solidarity project keretében. Az egész napos rendezvény témája az európai fiatalok előtt álló kihívások.

    Huszévesek, diplomájuk nincs, és munkát keresnek. 6 hónap alatt fogják megtanulni, hogy hogyan találjanak munkát.


    Még több program a Francia Intézet oldalán: www.franciaintezet.hu


     

    Documentaire, 2014, 106’Pays de production: France
    R.:Claudine BoriesPatrice Chagnard
    Français, sous-titré anglaisMentions : Tous publics

    Le film est programmé dans le cadre du programme Solidarity. Ce programme concerne les défits actuels auxquels les jeunes européens sont confrontés aujourd’hui.

    Lolita n’aime pas sourire. Kevin ne sait pas se vendre. Hamid n’aime pas les chefs. Thierry parle wesh. Ils ont vingt ans, sont sans diplôme et cherchent du travail. Pendant 6 mois, les coachs d’un cabinet de placement vont leur enseigner le comportement et le langage qu’il faut avoir pour décrocher un emploi. A travers cet apprentissage, le film révèle l’absurdité de ces nouvelles règles du jeu.Plus de programmes de l'Institut français sur www.franciaintezet.hu

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Ajánló


    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016