• Program


    Kardos-Horváth János gyermekkoncertje és kreatív játszóház

    Kardos-Horváth János gyermekkoncertje és kreatív játszóház

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Fontos számotokra a környezetünk védelme, és ezt zenei élménnyel, játékos, kreatív feladatokkal is összekötnétek? Szeretitek a Kaukázusból és a Hahó Együttesből jól ismert Kardos-Horváth János zenéjét, vagy éppen szívesen megismerkednétek vele? Gyertek el szeptember 22-én, 10 órára a GYIK Rendezvényházba, ahol egy „zöld” szemléletű interaktív, zenés program vár rátok, kreatív alkotással, játékos feladatokkal!

    Várunk benneteket szeretettel!

    Bíztatunk benneteket, hogy biciklivel gyertek!

     

    A maga is apuka énekes gitárjával, lendületével, a legkisebbekkel való azonosulási képességével teremti meg azt a vidám hangulatot, ami talán egy életre eggyé olvad kicsik képzeletében a jó üggyel, amit Janótól tanultak koncerten. Gitárral és énekkel, hallgatóságát bevonó történetmeséléssel, együtt töprengéssel, kérdések feltevésével, válaszok meghallgatásával segít a gyermek és kamasz léleknek egy picit helyére tenni a világot.

    Ajánlatunk


    A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten más-más stílusban tűntek fel. Öt év szünet után tértek vissza a koncertezéshez, a Müpában új albumuk anyagát mutatják be.

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    elkafkásodás két részben

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016