• Program


  Kelet-nyugati pályaudvar - Cseh Tamás est
  8

  Kelet-nyugati pályaudvar - Cseh Tamás est

  Bereményi Géza: Kelet-nyugati pálaudvar
  „Lábjegyzet egy jövőbeli történelemkönyvből”

  Előadják: Orosz Ákos, Tóth András, Zoltán Áron

  Zenészek: Kovács Márk (szaxofon), Laczi Sándor (cselló)

  Dramaturg: Zoltán Áron, Tóth András

  Zene: Cseh Tamás, Másik János, Zoltán Áron és az előadók

  Vizi és Ecsédi találkozott. És itt kezdődött minden. Az ő történetüket írta meg Bereményi Géza és adta elő Cseh Tamás két részletben, két Magyarországon: 1979-ben (Frontátvonulás) valamint 1992-ben (Nyugati pályaudvar). A történetet egybe olvasztotta, és most új köntösbe bújtatva adja elő három fiatal színész: Orosz Ákos, Tóth András és Zoltán Áron. A koncertszínházi előadás teljes mértékben az alkotók műhelymunkája, a szerző dramaturgiai segítsége mellett.

  Hogyan boldogul Vizi és Ecsédi ’79-ben, és ’89-ben Magyarországon, milyen akadályokkal kell megküzdeniük, milyen választ kapnak, vagy adnak arra a kérdésre, ami a legfontosabb: Ki vagyok? Hol vagyok? És amit még ők sem mertek megkérdezni: „Mivégre vagyok?”.

  Az előadás Bereményi Géza és Cseh Tamás Frontátvonulás, Nyugati pályaudvar valamint Bereményi – Cseh –Másik János Levél a nővéremnek 2. albumairól tartalmaz dalokat valamint egyes részekhet Zoltán Áron írt plusz zenéket a műhelymunka során.

  Ajánló


  Traccs! Az országosan teret hódító beszélgető-est sorozat Győrbe látogat! Második vendégünk Dr. Zacher…

  Koncz Zsuzsa igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a…

  Szükséges-e a forradalom a zenében? Szükséges-e ledönteni a falakat, átlépni a határokat ahhoz,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016