• Program


    K(i)útkeresők
    6

    K(i)útkeresők

    Ez egy olyan színházi előadás, ahol a néző döntései alakítják a történetet. A történetet, aminek a középpontjában a döntések állnak. A döntések és a színház. No meg persze, az örök kérdés: mi hogyan állunk egymáshoz...


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:45

    Tér 12 Kulturális Egyesület

    K(i)útkeresők

    Mi is ez?

    Ez egy olyan színházi előadás, ahol a néző döntései alakítják a történetet. A történetet, aminek a középpontjában a döntések állnak. A döntések és a színház. No meg persze, az örök kérdés: mi hogyan állunk egymáshoz...

    A K(i)útkeresőkben igyekszünk a színház világát ötvözni a technikáéval és a videojátékok világával. Egy applikáción keresztül irányíthatod az előadást, amit nézel. Egy jóféle bolyongásra invitálunk egy független színházi társulat próbájára.
    Kérdés, hogy egyben tudjátok-e tartani a próbafolyamatot. Kérdés, hogy kitaláltok-e a hétköznapok labirintusából. Kérdés, hogy mennyi kérdést találtok!

    Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Minden kedves érdeklődő, érdeklődő ismerősét (is) szeretettel várjuk!

    Szereplők:

    Ténai Petra, Pájer Alma Virág, Urbán Richárd, Martinkovics Máté

    Írta: Viktor Balázs

    Az app-ot írta: Benkó Barnabás

    Rendezte: Dékány Barnabás

    Az előadás hossza 90 perc

    FIGYELEM! Ez egy korai hozzáférésű játék. Folyamatos fejlesztés alatt áll. Minden visszajelzés öröm nekünk. Folyamatosan érkeznek majd az update-ek! Ez az csak az első pálya, lesz még három.

    Ajánlatunk


    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Ajánló


    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016