• Program


    KONCZ ZSUZSA

    KONCZ ZSUZSA

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 20:00

    KONCZ ZSUZSA
    A koncert címe „Jelbeszéd 2.0”.

    Ennek egyik apropója, hogy ötven éve, 1973-ban jelent meg az ötödik Koncz-nagylemez, a Jelbeszéd – melynek kivételes dalai, de „hányatott sorsa” (kevéssel megjelenése után betiltották) is kiemelt helyet biztosít az egyébként is igen sikeres életmű albumai között.

    Az 50. jubileumra a közelmúltban megjelent felújított kiadás, bónusz dalokkal kiegészítve látott újra napvilágot.

    A másik apropó tehát, hogy a bónusz dalok között ott van a koncert címét is adó, új Bródy János szerzemény, a Jelbeszéd 2.0, mely szándéka szerint az egykori, legendás albumot, tehát múltunkat, köti össze jelenünkkel.

    A koncert programját, mint mindig, most is kettős szempont jellemzi majd.

    Megszólalnak a közelmúlt nagy sikerű albumai, a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai és olyan Koncz-klasszikusok, mint a Valahol egy lány, a Kárpáthyék lánya vagy az Ég és föld között. Lesznek versek, és természetesen hallhatunk dalokat az eredeti Jelbeszéd albumról is.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016