• Program


  Közelebb - Bereczki Zoltán akusztik koncert

  Közelebb - Bereczki Zoltán akusztik koncert

  Bereczki Zoltán nagy népszerűségnek örvend a zenerajongók körében. Musicalszínészként már a Budapesti Operettszínházház közönsége a szívébe zárta, és követte őt a Centrál Színházba is. Szinetár Dórával közös musical estjeiknek mindig teltházas sikerük volt, bárhol is léptek fel az országban.

  Esőnap: szeptember 7. 20:00  
   
  Bereczki Zoltán nagy népszerűségnek örvend a zenerajongók körében. Musicalszínészként már a Budapesti Operettszínházház közönsége a szívébe zárta, és követte őt a Centrál Színházba is. Szinetár Dórával közös musical estjeiknek mindig teltházas sikerük volt, bárhol is léptek fel az országban. A Sztárban Sztár első évadának győzteseként, majd a második és harmadik széria szakmai zsűritagjaként mindent elsöprő népszerűségre tett szert a sokoldalú színész-énekes.

  Különleges, biztos és erős énekhangja mellett színészi játékával és lehengerlő személyiségével nyeri meg magának az embereket a művész. Aki a szakmai sikereken túlnéz, láthatja, hogy Bereczki emberileg is példamutató személyiség. Teljes mellszélességgel áll ki igaz ügyekért, különösen a gyerekek mellett. A koronavírus okozta válságban is jó ügy érdekében használja fel országos népszerűségét, részt vett például a „Gyermekekért a koronavírus ellen” mozgalomban, illetve a „Ma este neked énekelek” jótékonysági gálának is aktív részese volt, ahol számos művésszel együtt kívánták felhívni a figyelmet az összefogás fontosságára.

  A népszerű színész-énekes egy teljesen új hangzásvilágú, egyedi hangulatú koncerttel jelentkezik a Mézesvölgyi Indián Nyár nagyszínpadán.

  Közreműködnek:

  Balog László
  Bubenyák Zoltán
  Kiss Enikő

  Az esőnappal és egyéb kérdésekkel kapcsolatban kérjük olvassák el figyelmesen a Mézesvölgyi Nyár Általános Szerződési Feltételeit, itt: https://mezesvolgyinyar.hu/aszf/

  Ajánló


  Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia…

  Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani…

  Dolák-Saly Róbert egyszer azt nyilatkozta, egyszer meg ezt. Véleménye szerint az emberek 95…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016