• Program


    Láthatáron Csoport: Ketrecharc / részvételi színházi előadás fiataloknak
    2

    Láthatáron Csoport: Ketrecharc / részvételi színházi előadás fiataloknak

    A színházi élmény mellett a tanulók megismerhetik és kipróbálhatják az Erőszakmentes Kommunikáció és a krízisintervenció kínálta lehetőségeket, hiszen nem elég tudni, hogy az erőszak rossz, krízishelyzetben az az igazán fontos, hogy van-e alternatív megoldásunk, és hogy ezt milyen könnyen tudjuk előhívni, amikor szükség van rá.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 26. szerda, 18:00

    Láthatáron Csoport: Ketrecharc
    részvételi színházi előadás fiataloknak.
    Korosztály: az általános iskola 7-8.osztálya

    Gitta néni küldetése, hogy a hátrányos helyzetű közösségében a lehető legtöbb támogatást megadja az osztályainak a kitörésre. Most különleges vendéget hív az osztályához, Sebit, korábbi tanítványát, aki később sikeres ketrecharcos karriert tudott felépíteni. Sebi érkezésének azonban nem mindenki örül, így Márió sem, aki 12 évvel ezelőtt saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen következményei lehetnek az indulatkezelési problémáknak.

    Komplex színházi nevelési előadásunk az általános iskola 7-8. évfolyamának készült, ezen belül is kiemelt figyelmet szentelünk a hátrányos helyzetű közösségek elérésére. A téma kijelölésében is azokat a pedagógusokat hívtuk segítségül, akik a legnehezebb terepen teszik próbára magukat nap mint nap. Az előadás a tanulók aktív szerepbe léptetésével az indulatkezelési problémák leküzdéséhez kíván kézzelfogható segítséget nyújtani. A színházi élmény mellett a tanulók megismerhetik és kipróbálhatják az Erőszakmentes Kommunikáció és a krízisintervenció kínálta lehetőségeket, hiszen nem elég tudni, hogy az erőszak rossz, krízishelyzetben az az igazán fontos, hogy van-e alternatív megoldásunk, és hogy ezt milyen könnyen tudjuk előhívni, amikor szükség van rá.

    Író-rendező: Szivák-Tóth Viktor
    Játsszák: Feuer Yvette, Márfi Márk, Somhegyi György
    Jelmez: Zubor Kata
    Produkciós asszisztens: Varga Orsolya
    Grafika: Kőfaragó Gyula

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016