• Program


    Lőpor turmix

    Lőpor turmix

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 23. hétfő, 19:30

    Sam (Karen Gillan) mindössze 12 éves volt, mikor profi bérgyilkos édesanyja, Scarlet (Lena Headey) kénytelen volt elhagyni őt. Samet a Scarletnek is munkát adó bűnszervezet neveli fel, majd kezdi el alkalmazni.

    15 évvel később Sam anyja nyomdokaiba lépve ritkítja a Szervezet ellenlábasait. Senki sem állhat az útjába, egészen addig, míg egy különösen veszélyes megbízatás során nem sodródik össze a 8 éves Emilyvel (Chloe Coleman), akit csak úgy tud megvédeni, ha szembenéz saját munkáltatóival.

    A vérgőzös küldetésben annak idején rejtélyes körülmények között eltűnt anyja, illetve annak szintén halálos partnerei, a Könyvtárosok (Angela Bassett, Michelle Yeoh és Carla Gugino) lesznek a segítségére.

     

    Bemutató dátuma: 2021. augusztus 19.

    Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

    Ajánlatunk


    Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

    vígjáték két részben

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016