• Program


  Aktuális előadások  Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a március 16-ára tervezett „Máté Bence – Vértelen vadászat – természetfotók kulisszatitkai a világ körül” c. előadásra a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban, szeptember 12-én, szombaton kerül sor. Az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek, s jegyek is vásárolhatók.
  Ha szeptemberben még mindig érvényben lennének a tiltások, akkor ugyanilyen feltételekkel új időpontot tűzünk ki. Megértésüket és együttműködésüket hálásan köszönjük.

   

   

   

  .Mi történt a piros Zsigulis sráccal, aki közel tíz éve, „a láthatatlan madárfotós” néven vált ismertté a Spektrum tévécsatornán?

  Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el ezt a szórakoztató előadást.  

  Alkotásaival Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oszkárjaként számon tartott díjat.

  Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára.

  Előadásai egy modern kivitelezésű, hatalmas, ingyenes, kültéri kiállítássorozatra épülnek, amelyet 2019-ban nyolc hazai városban csodálhat meg a nagyérdemű.
  Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak.

  Ajánló


  Erzsébet királyné nyomában a budai Palotanegyedben - Budai Vársétánkon Erzsébet osztrák császárné és…

  Közös sétát teszünk csokoládék terén, ahol századfordulós csokoládéboltok kirakatait tekinthetik meg a látogatók,…

  A szeptember 17 és 19 között tartott háromnapos rendezvény Budapest 50 helyszínén, több…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016