• Program


  Máté Bence- vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül
  10

  Máté Bence- vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül

  A világhírű természetfotós, Máté Bence előadása egy éven belül harmadjára a Budapesti Kongresszusi Központban!

   több

  "Kedves Jegyvásárlóim!
  Köszönöm a maximális bizalmatokat! Fél év alatt 2000 emberből szinte senki nem reklamált jegyvisszaváltásért, ezzel is tovább nehezítve a helyzetünket.
  Ha rajtam múlna, én nagy örömmel megtartanám az előadásomat szeptember 12-én, ám ebben az esetben, felmérésünk szerint körülbelül 1100 személy maradna otthon, és inkább veszni hagyná a már megvásárolt jegyét.
  Szerintem egy ilyen szabadidős program nem lehet annyira fontos, hogy minden áron ragaszkodjunka kijelölt időponthoz, ha ezzel a közönség jelentős részével kiszúrnánk. Az sem lenne örvendetes, ha esetleg másnap valaki produkálna egy pozitív tesztet, és a házi karantén tenné számunkra még emlékezetesebbé a halogatott eseményt. Mérlegelve minden lehetőséget, ebben a szituációban egyértelműen az szolgálja a többség javát, ha ismét halasztást kérünk, amiben szerencsére a  Budapest Kongresszusi Központ is partner.
  Kérlek Benneteket, várjatok türelemmel.
  Az előadást természetesen megtartom az első adandó alkalommal, amint azt jó hangulatban, felelősségteljes magatartással le lehet menedzselni. Az új időpontról tájékoztatlak Benneteket.

  Megértéseteket köszönöm.
  Barátsággal:
  Máté Bence "

   

  .Mi történt a piros Zsigulis sráccal, aki közel tíz éve, „a láthatatlan madárfotós” néven vált ismertté a Spektrum tévécsatornán?

  Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el ezt a szórakoztató előadást.  

  Alkotásaival Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oszkárjaként számon tartott díjat.

  Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára.

  Előadásai egy modern kivitelezésű, hatalmas, ingyenes, kültéri kiállítássorozatra épülnek, amelyet 2019-ban nyolc hazai városban csodálhat meg a nagyérdemű.
  Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak.

  Ajánló


  Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány…

  Besss Wohl friss darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és…

  A „BODIES 2.0 – A bennünk rejlő univerzum” kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016