• Program


    Molnár Ferenc: Az ibolya/ nézői beszélgetéssel a színházról - a Spirit Alkotóműhely előadása

    Molnár Ferenc: Az ibolya/ nézői beszélgetéssel a színházról - a Spirit Alkotóműhely előadása

    "Egy évek óta működő színház női kórustag castingot tart, amire igen nagy az érdeklődés. Ám a hölgyek valójában nem a kórusban képzelik el magukat, hanem a rivaldafényben. Ezért úgy gondolják, hogy a legkönnyebb út a színházi szerződéshez az, ha elnyerik az színház igazgatójának szívét.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 1. péntek, 19:00

    Kivétel nélkül  mindegyik próbálkozik az igazgató úr közelébe férkőzni, olykor talán  kevésbé hölgyhöz méltó módon, amit a direktor úr kivételesen felháborítónak  és visszataszítónak tart.

    Mielőtt egy Ilonka nevű szívélyes jelentkező lép be, az igazgató úrnak elege lesz a lányokból és saját beosztottjának adja ki magát. A zeneszerzőt, aki a  tökéletes jelöltet segít neki kiválasztani, pedig arra kéri, hogy legyen ő az igazgató.
    Ilonka érkezése után azonban számtalan váratlan fordulat vár ránk. Kiderül,  hogy az igazgató úr nem is olyan goromba, valamint hogy az őszinteség akár  szerelemhez is vezethet..."

    Készült Molnár Ferenc azonos című műve alapján

    Rendező: Lukács Kálmán
    Szereplők: Az Alkotóműhely tagjai

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016