• Program


    MOME Animációs válogatás - vetítés előtti beszélgetéssel - VárKert Mozi

    MOME Animációs válogatás - vetítés előtti beszélgetéssel - VárKert Mozi

    Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

    Aktuális előadások



    Vendég: a vetített kisfilmek rendezői

    Beszélgetés kezdete: 20:00

    A MOME Anim a MOME Animációs közössége, a magyar animáció egyik meghatározó kreatív műhelye és szellemi centruma. Aktivitása magába foglalja a BA és MA szintű animáció képzési programokat, rövid lefutású szakmai képzéseket, nemzetközi tréning programokat. Az oktatáson túlmutató projekt-, inkubációs- és kutatási tevékenységeket folytat, melyek fókuszában a tehetséggondozás és a tartalomfejlesztés áll. Produkciós tevékenységének keretében hazai és nemzetközi partnerekkel valósít meg különböző animációs projekteket. Gondozza a KISKAKAS animációs filmnapokat, kiállításokat, filmbemutatókat, konferenciákat és szakmai fórumokat rendez. Célja a pályakezdő generációk sikeres indulásának elősegítése és az animáció egyre bővülő alkalmazási területeinek feltérképezése, kutatása. Missziója a magyar animáció elismertségének és sikerének növelése itthon és a nagyvilágban. A Várkert Mozi programjában a MOME Anim legfrissebb munkáiból lesz látható válogatás.

    Esőnap: 2024.08.21.

    Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

    Ajánló


    HORIZONT: EGY AMERIKAI EPOSZ (16) Horizon: An American Saga - Chapter 1 amerikai western, 2024 R. Kevin Costner, Sz. Dale…

    Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

    MOTOROSOK (16) The Bikeriders amerikai krimi-dráma, 116 perc, 2023 R. Jeff Nichols, Sz. Austin Butler, Tom Hardy, Jodie Comer, Michael…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016