• Program


  Aktuális előadások

  A Centrál Színház bemutatja: My Fair Lady

  Főszereplők: Alföldi Róbert és Tompos Kátya

  Eliza Doolittle, a szegény, rongyos virágáruslány egy este belebotlik a különc nyelvészbe, Higgins professzorba, aki könnyelműen fogadást köt: a lányból hat hónap alatt hercegnőt farag. A csodálatos átváltoz(tat)ás kemény munka mindkettejük számára, ám végül lehet, hogy a tanítvány felülmúlja mesterét.

  Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legszebb és legnépszerűbb musical. A Centrál Színház My Fair Lady-je friss, szenvedélyes hangnemben meséli újra az ősi mesét, ugyanakkor klasszikus kiállítású előadás káprázatos látványvilággal, nagyzenekari hangzással.

  Szövegkönyv és dalszövegek: Alan Jay Lerner
  Zene: Frederick Loewe
  Fordította: Baráthy György

  Készült George Bernard Shaw PYGMALION című színműve és Gabriel Pascal MY FAIR LADY című mozifilmje alapján.

  A színdarab Magyarországon a TAMS-WITMARK MUSIC LIBRARY, INC. (560 Lexington Avenue, New York, New York 10022, U.S.A.) különleges engedélye alapján a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

  Az előadást két felvonásban játsszák.

  Ajánló


  William Shakespeare: Szentivánéji álom vígjáték fordította: Nádasdy Ádám színpadi változat: Závada Péter

  Családi musical 2 részben Hófehérke. Egy európai tündérmese főszereplője, kinek arca fehér, mint…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016