• Podujatie


    Aktuálne podujatia



    Irodalom és gasztronómia ritkán találkozik ilyen magától értetődően, mint Dragomán György és Winkler Nóra Márton-napi beszélgetésében. A hazai és külföldi olvasók körében is rendkívül népszerű kortárs író, nemcsak díjnyertes regényei, de főzőtudása felől is jól ismert. Gasztronómiai kötetei ízes, érzékletes nyelven mesélnek az ételekről, a főzés iránti szeretetről, a tányérok köré szövődő történetekről. Nórával régóta ismerik egymást, így az est során szó esik majd arról is, mi teremti meg Dragomán számára a munka és a kikapcsolódás egyensúlyát, hogyan viszonyul a népszerűséghez, mit szeret a szavakban, és mi ösztönzi immár évtizedek óta, hogy nap mint nap a klaviatúra elé üljön.

    Márton napja hagyományosan a jó ételek, a közösség és az újbor ünnepe; ezen az estén mindez egy személyes hangvételű beszélgetésben és egy egyszeri, kizárólag erre az alkalomra komponált menüben egyesül, melyet az író Csuklich Viktorral, a Crowne Plaza Budapest séfjével közösen jegyez.

    Dragomán arról mesél majd, hogyan születik meg egy történet, egy fogás, és miként válnak klasszikus Márton-napi alapanyagok kortárs, és emellett otthonos menüsorrá. A vendégeket nem pusztán kóstolásra és hallgatásra hívjuk: egy közös történetbe léphetnek be, ahol illatok, ízek és mondatok ültetnek a beszélgetőpartnerekkel közös asztalhoz.

    Akik ismerik Dragománt, tudják, nála a főzés nem csupán technika, hanem emlékezet, otthon és figyelem: mindez most élőben, egy különleges, egyszeri est során lesz átélhető.

    Vacsoramenü:

     - Cékla carpaccio, grillezett gomolya, szilva chutney, ropogós dió
     - Libamell, édesburgonya püré, glaszírozott bébi répák VAGY Cékla risottó, sült céklák, piritott gesztenye, kecskesajt
     - Szilvás kosár, gesztenye mousse, kakaóbab töret

    Koktél menü:

    -  Apple-Pear Mule
    -  Spicy Pear Sour
    -  Cascara spritz
    -  Cascara lemonade (alkoholmentes) 

    A vacsorajegy ára tartalmazza a háromfogásos vacsorát, egy választott koktélt és a beszélgetésen való részvételt, míg a koktéljegy ára egy választott koktélt és a beszélgetésen való részvételt.

    A vendégeket 17:30-tól várjuk, ekkor kezdődik a vacsora is. A beszélgetés pontosan 19:00 órakor indul, amely alatt a felszolgálás szünetel. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy amennyiben valaki 18:30 után érkezik, vacsoráját csak a beszélgetést követően, 20:00 óra után tudjuk felszolgálni.

    Tipy


    Mint hagyományosan minden szezonban, Gryllus Vilmos idén is többször, többféle műsorral lép fel a Borbáth Rendezvényszervezés keretei között!

    Bemutatkozik a SUB.LAB.PRO új csapata! A nemzetközi, fiatal táncosokból álló ensemble első munkáját Vadas Zsófia Tamara és Vass Imre, a…

    Upozornenie! Časový limit na nákup čoskoro vyprší!
    odhadovaný zostávajúci čas:
    00:00

    položka/y v košíku

    celkom:


    Váš časový limit na nákup vypršal. Prosím, znova vložte vstupenky do košíka.





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016