• Program


    PEDAGÓGUS EXPO 2024.

    PEDAGÓGUS EXPO 2024.

     www.pedagogusexpo.hu - A belülről fakadó érték, tudás, ismeretközvetítés világa!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: január 27. szombat, 9:00

    Célja, hogy közösségi élményen keresztül szakmai támogatást és ember indíttatású megerősítés élményét adhassuk mindazoknak akik gyermekek nevelésével és oktatásával foglalatoskodnak. Négy teremben szakmai előadásokra látogathatnak a résztvevők, valamint az előadásokkal párhuzamosan expo jellegű, pedagógusokat érintő szakmai kiállítók színesítik a programot az előcsarnokban és a folyosókon.

    ,,Nyelvünk és történelmünk ismerete nélkülözhetetlen kulcsa létünknek. Az ismereteken túl azonban valódi identitásunkat, a világban való értékünket kizárólag kultúránk megéléséről nyerhetjük, melynek átadása ma kiemelt feladata kell legyen minden pedagógiaiterületnek.” 

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

    2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

    Ajánló


    Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

    Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016