• Program


    PEDAGÓGUS EXPO 2024.

    PEDAGÓGUS EXPO 2024.

     www.pedagogusexpo.hu - A belülről fakadó érték, tudás, ismeretközvetítés világa!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: január 27. szombat, 9:00

    Célja, hogy közösségi élményen keresztül szakmai támogatást és ember indíttatású megerősítés élményét adhassuk mindazoknak akik gyermekek nevelésével és oktatásával foglalatoskodnak. Négy teremben szakmai előadásokra látogathatnak a résztvevők, valamint az előadásokkal párhuzamosan expo jellegű, pedagógusokat érintő szakmai kiállítók színesítik a programot az előcsarnokban és a folyosókon.

    ,,Nyelvünk és történelmünk ismerete nélkülözhetetlen kulcsa létünknek. Az ismereteken túl azonban valódi identitásunkat, a világban való értékünket kizárólag kultúránk megéléséről nyerhetjük, melynek átadása ma kiemelt feladata kell legyen minden pedagógiaiterületnek.” 

    Ajánlatunk


    Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

    Koprodukció a Dollár Papa Gyermekei Társulattal Ősbemutató Elfáradt. Elfáradt a nő. Mindenét odaadta, most már másra vágyik. Természetesen írhattam volna férfit is. De nem ezt tettem.

    VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

    Ajánló


    Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne…

    Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016