• Program


    Peter Quilter: FÜGGÖNYT FEL!
    7

    Peter Quilter: FÜGGÖNYT FEL!

    Michael végrendeletében az öt, számára legfontosabb nőre hagyja szeretett, ám rendkívül romos színházépületét. Az örökség és a vele járó lehetőségek mindegyikőjük számára mást jelentenek. A kora ellenére is nagyon energikus Bettynek, Michael édesanyjának szórakozást, feladatot és izgalmakat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 27. szombat, 19:00

    Peter Quilter: FÜGGÖNYT FEL!
    Komédia csak nőknek
    Bemutató: 2021. március 27.

    Michael végrendeletében az öt, számára legfontosabb nőre hagyja szeretett, ám rendkívül romos színházépületét. Az örökség és a vele járó lehetőségek mindegyikőjük számára mást jelentenek. A kora ellenére is nagyon energikus Bettynek, Michael édesanyjának szórakozást, feladatot és izgalmakat. A szókimondó Brittanynek, a volt asszisztensnek jó mókát és lehetőséget egy (még) szabadabb életre. Samanthának eszközt, hogy valóra válthassa szerelme utolsó kívánságát. Lindának, a volt feleségnek terhet, fenyegető anyagi csődöt és kellemetlen perceket egykori férje szeretőjével. A visszahúzódó Jessicának, Michael és Linda lányának erőt és elhatározást, hogy végre a saját kezébe vegye az irányítást. És képbe kerül még egy hatodik nő is: egy sztár, aki fellépésével megmenthetné a színházat és valóra válthatná Michael álmát… De vajon sikerül a terv? Újra felvirágzik a színház? Képes lesz ez az öt, végletekig különböző nő egy közös célért dolgozni? Egy biztos, hogy a cél: függönyt fel!

    Peter Quilter darabjait a West End és a Broadway színházai is játsszák, közel negyven országban volt már bemutatója. A szivárvány végén című drámájából készült film, a Judy főszerepéért Renée Zellweger elnyerte az Oscar-díjat. A Függönyt fel! Magyarországon először a Gózon Gyula Kamaraszínházban látható. Könnyed, szórakoztató darab, rendkívül szerethető karakterekkel, akiken keresztül olyan, mindannyiunk számára fontos témákat is érint, mint a gyász, az elengedés és a megbocsátás.

    Szereposztás
    Linda..................... TURÓCZI ÉVA
    Betty...................... SZABADOS ZSUZSA
    Jessica.................. CSEKE LILLA CSENGE
    Brittany.................. MÉSZÁROS PIROSKA
    Samantha.............. KÁTAI KINGA

    Fordító: Csukás Márton, Csukás Barnabás
    Rendező: UDVAROS DOROTTYA
    Producer: SZABÓ ÁGNES
    Díszlettervező: ONDRASCHEK PÉTER
    Jelmeztervező: SZAKÁCS GYÖRGYI
    Dramaturg: FABACSOVICS LILI
    Súgó: PAKU ÉVA
    Rendezőasszisztens: TÓTH ZSÓFIA

    Az előadás hossza: 135 perc 1 szünettel

    Ajánlatunk


    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

    Ajánló


    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

    Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016