• Program


  PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK -SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE. Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek.

  PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK -SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE. Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek.

  Az előadás különlegesnek mondható, hiszen fent nevezett alig szerepel benne. Sokkal inkább meghívott vendégei népesítik be a színpadot. Többek között megjelenik a legendás Besenyő család „zsenilis” öregje: Anti bácsi, színpadra lép Naftalin Ernő „ötletológus" és feltűnik a harsány Leopold-mester.

  PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK-SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE
  Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek

  Az előadás különlegesnek mondható, hiszen fent nevezett alig szerepel benne. Sokkal inkább meghívott vendégei népesítik be a színpadot.
  Többek között megjelenik a legendás Besenyő család „zsenilis” öregje, Anti bácsi, aki a közönség hölgy tagjait próbálja jobb belátásra bírni. Színpadra lép Naftalin Ernő „ötletológus”, aki jó szokása szerint tudományos előadása ürügyén piszkálja a közönséget. Feltűnik a harsány Leopold-mester, aki legsikeresebb diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban. De a szerző válogat legnépszerűbb abszurd dalaiból is.

  Az est hívatlan vendége lesz az a Pandacsöki Boborján is, akit ezúttal ugyan nem kérdez senki, de saját jogán mégiscsak magához ragadja a szót, és minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.

  Ajánló


  A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

  A Nemzeti Filharmonikusok Kocsis bérletének koncertjein Halász Pétert, a hegedűs fenoménként világhírnevet szerzett…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016