• Program


  Ruby - kamaradráma

  Ruby - kamaradráma

  Az idén húsz éves bajai Rábl Színpad és Zenei Közösség többszörös díjnyertes előadása

  kamaradráma

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 18:00

  Calvin, a fiatal regényíró korán megtapasztalta a siker ízét, ám azóta sem tudta igazán feldolgozni. Nincs ihlete, küszködik az írással, és a nőkkel sincs szerencséje. Végül kitalál egy női karaktert, akiben minden megvan, amire csak vágyik. Az ötlet beválik; Ruby figurája valósággal felvillanyozza, és úgy belelendül az írásba, mint eddig még soha. Mi baj lehet ebből? - kérdezhetnénk naívan, de az előadás nem sokáig hagy minket válasz nélkül: Calvin egész élete a feje tetejére áll, ő pedig úgy kifordul magából, hogy csak fejünket kapkodva, nevetve, és olykor meghatódva tudjuk követni az eseményeket. Szívhezszóló története pedig olyam morális kérdésekkel szembesít minket, amelyek rejtve folyamatosan jelen vannak életünkben és kapcsolatainkban.

  A darabot két fiatal bajai színész adja elő, elképesztő emberi jelenléttel, engergiával, nagyon viccesen és nagyon meghatóan. Egy percig sem lehet unatkozni közben, viszont nagyon sokat lehet nevetni rajta, és ami azt illeti, sírni is. Ráadásul nagyon szép üzenete van mindenki számára, aki párkapcsolatban él, vagy szeretne párkapcsolatot... ez egy párkapcsolati színdarab, nagyon jó randiprogramnak is, mert utána tudtok beszélni a darab kapcsán a saját kapcsolatotokról - egy bizonyos... nagyon fontos szempontból!  Sőt, azoknak is sokat adhat, akik évek óta nem találnak párt maguknak, vagy nem tudnak egy ember mellett megmaradni, mert... hát... ugye nem találják meg a "megfelelő" embert.

  De végső soron mindenkinek, aki jól akar szórakozni tutijó program!

  "Tudod, hogy nem véletlen, mi történik veled. A világ tükör és a párod is tükröt tart eléd. Ha nem tetszik a tükör, neked kell megváltoznod, a felelősség egyedül a tiéd.
  De mi lenne, ha összetörhetnéd a tükröt? Ha a világot vagy a másikat kedved szerint formálhatnád, ha végre a te akaratod valósulhatna meg? Ez maga lenne a mennyország vagy inkább a pokol...?
  Mindenkinek ajánlom a Ruby-t, akiben valaha felmerültek ilyen kérdések, vagy csak szeretne látni egy magával ragadó darabot, két remek, fiatal színésszel." (Korcsmáros Gábor, a Casparus Könyvkiadó igazgatója)

  szereplők:
  Calvin..................... Bajzák Valentin
  Ruby....................... Éber Kata

  rendezte: Dely Géza

  Az előadás egy felvonásos, körülbelül 85 perces.

  Díjak:
  Komlói Amatőr Színházi Találkozó (2023)
  - országos arany minősítés
  - fesztivál második legjobb előadása
  - legjobb férfi főszereplő (Bajzák Valentin)
  - legjobb női főszereplő (Éber Kata) díj
  Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok - Balassagyarmat
  - legjobb férfi főszereplő (Bajzák Valentin)
  - legjobb rendező

  Ajánlatunk


  Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

  Ajánló


  Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

  VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016