• Program


  Semmi
  7

  Semmi

  Janne Teller: Semmi
  zenés-bábos pszichothriller egy részben
  ifjúsági és felnőtt előadás
  Ajánlott életkor: 14+
   több

  Az előadás a Nordiska Aps International Performing Rights Agency és a Proscenium Szerzői Ügynökség engedélyével jött létre.

  „Semminek sincs értelme, ezt régóta tudom. Ezért semmit sem érdemes csinálni. Erre most jöttem rá” – mondja a nyolcadikos Pierre Anthon, majd kisétál az osztályteremből, felül egy szilvafára, hogy onnan kiáltsa világgá az élet hiábavalóságát. Osztálytársai elhatározzák, hogy bebizonyítják neki az ellenkezőjét, ezért tárgyakat kezdenek gyűjteni, „fontos dolgokat”, amelyekért érdemes élni. Egy bicikli, amelyre évekig spórolt a tulajdonosa, egy napló, egy lány hosszú haja... A játéknak induló bizonyítás azonban hamarosan kontrollálhatatlanná válik. Mindenki sebezhető lesz, mindenkitől elveszik, ami a legfontosabb neki, miközben a „Fontos Dolgok Halma” egyre nő, és lassan mindent bekebelez. Janne Teller világhírű ifjúsági regénye olyan könyv, amely nem fél kérdezni.

  A Semmi az Semmi. Útkeresés, kétségbeesés, próbálkozás, félsiker, kilátástalanság, problémamegoldás, kontrollvesztés. Mindez egy kiváló színészzenekarra hangszerelve, ahol mindenki játszik, hol hangszeren, hol bábon, hol anélkül. Ahol mindenki elveszít valamit, valamit meg talán nyer.

  Hoffer Károly rendező

  Csoportok számára Mozgató program is elérhető.

   

  Ajánló


  Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2021. március 13-án a Papp…

  Igazi örömzene vígszínházi színészektől! Ez A GRUND – vígszínházi fiúzenekar!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016