• Program


  Showder Klub bemutatja: Poén Rapszódia:Szobácsi önálló est / Anti-motiváció:Szomszédnéni önálló est
  3

  Showder Klub bemutatja: Poén Rapszódia:Szobácsi önálló est / Anti-motiváció:Szomszédnéni önálló est

  Showder Klub

  Showder Klub tévéfelvétel.
  A felvételen nincs étkezési lehetőség, italokat tudnak fogyasztani a bárban. 
  Az ültetést a kollégáink fogják koordinálni a helyszínen.
  A ruhatár használata kötelező lesz,melynek díja 200Ft/kabát.
  Későn érkezőket nem áll módunkban beengedni!


   

  Poén Rapszódia - Szobácsi Gergő önálló estje

  Ismeri a kis párszi indiai fiú történetét, aki tizenéves korában Angliába kerülve, minden hátrányából előnyt kovácsolva, a világ egyik legextrovertáltabb rocksztárja lett? 

  Engem mindig inspirált ez a történet. 

  Keseregjünk-e, ha szélesek vagyunk vagy legyünk ajtónállók? Zavarjon-e az, hogy nem tudok őszinte lenni, vagy menjek el politikusnak? 

  Az est önkeresőknek erősen ajánlott!

   

  Anti-motiváció - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

  Egy egész estés műsor, azoknak, akik előtt, ha bezáródik egy ajtó, akkor nem egy ablak nyílik ki, hanem beázik a tető is. Azoknak, akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mibe támaszkodni.  Azoknak, akik nem akarják megváltoztatni a világot, főleg nem komolyabb erőfeszítés árán.

  Ha szépséget látsz a semmittevésben, és a tökéletes világ számodra nem az, amiben mindent elérhetsz, hanem az, amelyik minden irányba lejt, akkor ez az est neked szól.

  Legy részese az anti-motivációs tréningnek, tapasztald meg a semmittevés szépségeit, éld át milyen pro-passzívnak lenni.

  Egy vicces előadás, a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristáitól, mindazoknak, akiknek az az álmuk, hogy ne kelljen folyton álmokat elérni.

  Ajánló


  Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

  Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő Mesebalett két felvonásban

  Szolnokra érkezik Lúdas Matyi. Csíkországból indult, Szatmárban is igazságot tett, most pedig újra - nem először - Szolnokra érkezik, a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016