• Program


  Aktuális előadások  Két előadás egy jeggyel!

  A ruhatár kötelező lesz, melynek díja 200Ft/kabát vagy táska.

  Étkezésre nem lesz lehetőség, italokat tudnak rendelni a felvétel előtt.

  A helyfoglalás nem minden esetben érkezési sorrendben történik, a helyszínen ezt az ültető kollégák fogják koordinálni. 

  Kérjük, érkezzenek időben, mert későket nem fogunk tudni beengedni a felvételre.


   

  Az új típusú koronavírus világjárvánnyal és a Magyarországon elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben a Primetime Enterprises Kft. egyik legfontosabb feladata a munkatársak, partneri kapcsolatban lévő ügyfelek, valamint a nézőközönség egészségének megóvása, a fertőzés továbbterjedésének a megakadályozása.

  A műsorgyártó nagy hangsúlyt fektet a megelőző intézkedésekre, előzetesen és folyamatosan tájékoztatja a munkatársakat és partnereket, annak érdekében, hogy szükség esetén alkalmazza a járványügyi szakhatóságok kötelező intézkedéseit.

  A forgatási helyszínen és a felvétel alatt kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszkviselés.

  Munkatársunk érintésmentes hőmérővel testhőmérsékletet mér. Amennyiben bárkinél felmerül a fertőzöttség gyanúja, munkatársunk azonnak jelzi azt a produkció gyártásvezetője felé további intézkedés céljából.

  A forgatási helyszínen javasolt a sűrű kézmosás, az érintésmentes kézfertőtlenítő gyakori használata, illetve a 1,5 méteres távolságtartás.

  Ajánló


  Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban…

  Az 1984 egy szerelmi történetet helyez egy olyan disztópikus világba, ahol az állam…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016