• Program


  Sisi, Magyarország szerelmese - Erzsébet királyné nyomában a Budavári Palotanegyedben
  3

  Sisi, Magyarország szerelmese - Erzsébet királyné nyomában a Budavári Palotanegyedben

  Erzsébet királyné nyomában a budai Palotanegyedben - Budai Vársétánkon Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné nyomdokain járunk: bejárjuk kedvenc budai kertjeit, az Ybl Miklós tervei alapján épült, neoreneszánsz stílusú Várkert Bazárt és körbesétáljuk a Királyi Palota Erzsébethez fűződő helyszíneit. Közben megismerjük életének legfontosabb részleteit:  több

  Aktuális előadások
  Hogyan vált a magyarok kedvenc uralkodójává? Kik voltak legbizalmasabb barátai? Milyen viszony fűzte Andrássy Gyula grófhoz? Sétánkon minden kiderül!

   A Sisi, Magyarország szerelmese című sétánk angol nyelven is elérhető. Részletek: Sisi and her beloved Hungary

  Indulás: Ybl Miklós szobor (1013 Budapest, Ybl Miklós tér)

  Érkezés: Déli Nagyrondella (1013 Budapest, Attila út 25.)

  Időtartam: 90 perc

  A Sisi, Magyarország szerelmese című sétánk magánprogramként is megrendelhető. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@budaivarsetak.hu   email címen és egyedi árajánlatot küldünk Önnek.

  Jó tudni!

  A Sisi, Magyarország szerelmese című sétánk útvonala nem akadálymentesített, a budai Várban meredek lépcsőkön, szűk folyosókon is közlekedünk. Kérjük, ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor.

  Programunk rossz időjárás (esőzés, havazás) esetén is elindul.

  Sétánk a meghirdetett időpontban, pontosan indul, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni. Megértését köszönjük!

  Az oldalon közzétett fotók, szöveges tartalmak, valamint a Budai Várséták programelemei és sétái során elhangzó előadások szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyek jogtulajdonosa a Várkapitányság Nonprofit Zrt. A jogtulajdonos engedélye nélkül tilos azokat részben vagy egészben akár eredeti, akár átdolgozott formában rögzíteni, többszörözni, nyilvánosan előadni vagy a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, harmadik személynek továbbadni. Jogsértés esetén a Várkapitányság Nonprofit Zrt. megteszi a szükséges intézkedéseket és megindítja a vonatkozó jogszabályok szerinti eljárásokat.

   

  Ajánló


  A Nemzeti Hauszmann Program keretében újjászületett épület, a Lovarda, a Budai Várséták tematikus…

  A kiállítás egyelőre csak csoportos tárlatvezetéseken és védettségi igazolvánnyal látogatható. A kedvezmények a…

  A Budai Várséták csapatával minden nap azon dolgozunk, hogy látogatóinknak megmutassuk a Várnegyed…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016