• Program


    SteelO koncert

    SteelO koncert

    „Engedd a bajt, papírcsónakként...”
    - erre buzdítja a hallgatóit a 2018-ban alakult miskolci SteelO zenekar.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 20:30

    Dallamos, rappel és trombitával fűszerezett fúziós zenéjük fő csapásirányai a funky, a rap/hip-hop, a soul, az R’n’B és a populáris műfajok elemei. Az örömzenélés keretein belül mély és könnyed üzenetek közvetítése egyaránt céljuk.
    A csapat bemutatkozó kislemeze Problémamentes címen jelent meg 2020 tavaszán, melyet bemutattak a Jazzy Rádió „Jazzy Hungarikum” című műsorában is. A zenekar több zenei tehetségkutató versenyen is nívós helyezéseket, kiemelkedő egyéni hangszeres játékért járó különdíjakat, zenei menedzsment-konzultációt, illetve koncertlehetőséget érdemelt ki.
    Érdemes velük tartani, hiszen a zenekar legújabb lemezének anyaga is elhangzik majd, számos eddig még nem hallott dallal és újdonsággal karöltve.

    Mindenkit szeretettel várunk! Hatalmas buli lesz!

     

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

    Ajánló


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016