• Program


  Sue Fabisch: Anyatigrisek

  Sue Fabisch: Anyatigrisek

  Az elmúlt éveken hatalmas sikerrel játszott Menopauza rendezőjének újabb sikerdarabja a Városmajorban. Az év legizgalmasabbnak ígérkező musicalje másfél órányi könnyed kikapcsolódást ígér minden korosztály számára.

  Aktuális előadások
  Az elmúlt éveken hatalmas sikerrel játszott Menopauza rendezőjének újabb sikerdarabja a Városmajorban. Az év legizgalmasabbnak ígérkező musicalje könnyed kikapcsolódást ígér minden korosztály számára.

  A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól.

  Végre hazánkban is látható a világhírű musical, Sue Fabisch legendás darabja!

  Amy, a minden órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.

  A három nőnek hála, már nem sokáig…

  Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

  Kell ennél több egy anyának?

  Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

  A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd….és ez nem véletlen….

  Közreműködők:

  Szereplők:

  Amy: Király Linda

  Barb: Szőlőskei Timea

  Tina: Fehér Adrienn

  Brook: Fekete Linda

   

  Koreográfus: Tallós Andrea

  Zenei vezető: Lombos Márton

  Korrepetitor: Révész Richárd

  Jelmez: Papp Janó

  Díszlet: Kovács Yvette Alida

  Vizuál: Mundrucz Tamás

  Kellék: Kocsis Bea

   

  Fordította: Barbinek Paula

  Dalok fordítása: Bach Szilvia, Lombos Márton

  Rendezőasszisztens: Varga Miklós

  Író: Sue Fabisch

  Rendező: Tallós Rita

  Ajánló


  Mindazok, akik fél 9 és déli 12 között meglátogatják Bertrand Barniert, a gazdag…

  Paolo Genovese 2016-os filmje szinte percek alatt hódította meg Európa mozijait, sőt több…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016