• Program


    SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett
    6

    SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 20:00

    Mi a közös Charlie Chaplin, Bridgitte Bardot, Sting és az angol királynő között? Hogy mindannyian rajonganak a Grúz Állami Népi Együttesért! 

    A Sukhisvili egy legendás együttes, mely őrzi az autentikus grúz tánc hagyományait. Folklór témákat modernizál és tölt meg klasszikus táncelemekkel, ezáltal izgalmas és látványos produkciókat hoz létre. A Shukishvili briliáns jelmezekkel, egyedi hangszerekkel és lélegzetelállító koreográfiákkal mutatja be a grúz nemzet történetét.  Mesél a grúz nép harcairól, szenvedéseiről és hősies küzdelmeiről.

    Az alapító házaspár Iliko Sukhishvili és Nino Ramishvili munkájának köszönhetően a Sukhishvili név mára a virtuózitás, a mesterségbeli tudás és a tehetség szinonimájává vált. A társulat a világ szinte összes színpadán fellépett már a londoni Royal Albert Hall-tól a New-Yorki Metropolitan Operáig. Produkciójuk többször nyerte el a New York-i Broadway legjobb show-ja címet is, a milánói Scala színpadán pedig tizennégyszer tapsolta vissza őket a közönség.

    Nagyszabású produkciójukkal 2024-ben két alkalommal várják a magyar közönséget az Erkel Színházban.

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016