• Program


    Századfordulós családi délután - élő történelmi játszóház a Mare Temporis-szal

    Századfordulós családi délután - élő történelmi játszóház a Mare Temporis-szal

    A Mare Temporis alkotóközösséggel századfordulós családi délután várja az érdeklődőket a Várkert Bazárban. Lesz élő, interaktív történelmi játszóház, és izgalmas mutatványos bemutató is, amely után a boldog békeidők cirkuszi eszközeit is ki lehet próbálni. A „Mesterektől élményekig – A Várkert Bazár történetei” című szabadtéri kiállításon családi tárlatvezetést tartanak majd.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 15:00

    A Mare Temporis egy sokszínű alkotóközösség, tagjai a történelmi múlt eseményeit és a régi korok embereit idézik meg.

    15:00-től 19:00-ig: Élő történelmi játszóház

    Milyen volt az élet a Várkert Bazár építése idején? A Mare Temporis előadói segítségével életre kelnek a századforduló alakjai. Kézzelfogható tárgyak és interaktív játékok segítségével ismerkedhetünk meg a 19. század végének mindennapjaival, legyen szó ismerkedésről, illemszokásokról vagy a társasági és otthoni szórakozási lehetőségekről.

    15:00 és 17:15: „Így cirkuszoltunk”

    Artista, bűvész, erőember – a századforduló embere éppúgy mulatott a kártyatrükkökön, ahogy ma megcsodáljuk a buzogánnyal zsonglőrködő mutatványost. 15:00 órai és 17:15-ös kezdettel 15 perces mutatványos bemutatót láthatnak az érdeklődők, a bemutatók előtt és után pedig kipróbálhatjuk a boldog békeidők cirkuszi eszközeit.

    16:30-tól 17.00-ig: Családi tárlatvezetés a „Mesterektől élményekig – A Várkert Bazár történetei” című szabadtéri kiállításon

    Ahonnan indulunk: YBL6 Művészeti Tér, Rendezvénytér (Gyülekezés 16:15-től!)

    Ahová érkezünk: YBL6 Művészeti Tér, Rendezvénytér

    A tárlatvezetés helyszíne: Várkert Bazár, Gloriett

    A tárlatvezetéshez guide eszközt biztosítunk, viszont a korlátozott létszám miatt a részvétel helyszíni regisztrációhoz kötött.

    A program „Mesterektől élményekig – A Várkert Bazár történetei” című szabadtéri kiállítás kísérőprogramja.

    Helyszín: YBL6 Művészeti Tér, Rendezvénytér és Várkert Bazár, Gloriett

    Ajánlott korosztály: 7-12 évesek

    Jegyár: gyerekeknek: 1500 Ft/fő, felnőtteknek: 2500 Ft/fő, amellyel az élő történelmi játszóház, a bemutatók és a tárlatvezetés mellett látogatható VAGYOK, AKI VAGYOK – Magyar képzőművészet 1945 után / Válogatás a Jáky-gyűjteményből című kiállítás is az YBL6 Művészeti Térben

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016