• Program


  Szent László, a Lovagkirály - a Nemzeti Lovas Színház előadása

  Szent László, a Lovagkirály - a Nemzeti Lovas Színház előadása

  Szent László a monda szerint Szög nevű lova patkójának nyomán vizet fakasztott a szomjazó katonáinak, hegyeket mozgatott meg, aranypénzt változtatott kővé..

  ESŐNAP: augusztus 16. 19:30

   

  Szent László, a Lovagkirály - a Nemzeti Lovas Színház előadása
  Az előadás időtartama: 2 x 60 perc

  A sümegi nyári programkavalkád egyik kiemelt programja, a Nemzeti Lovas Színház: SZENT LÁSZLÓ A LOVAGKIRÁLY című előadása lesz 2021. augusztus 13-án!

  Szent László, a lovagkirály legendája már életében megszületett, az évszázadok során megőrződött, a Nemzeti Lovas Színház előadásában pedig ismét életre kel. A monda szerint Szög nevű lova patkójának nyomán vizet fakasztott a szomjazó katonáinak, hegyeket mozgatott meg, aranypénzt változtatott kővé. A nagyszabású előadás ezeket a legendákat idézi meg.

  A darabban szerepel Papadimitriu Athina, Pápai Kíra, Mohácsi Márk, Ilyés Jenifer és Deák-Lőrincz Andrea, aki a rockopera társírója is.

  Fontos infok:

  Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!

  Az előadás védettségi igazolvány felmutatása mellett látogatható!

  A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!

  Ajánló


  Szerintem az ember legnagyobb ajándéka, hogy kezébe veheti a sorsát. Amikor a szívünk…

  Berlin. Az 1930-as évek elején.. A város sötét szívében egy ócska lokál falatnyi…

  A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016