• Program


    Szerelem - Turay Ida Színház

    Szerelem - Turay Ida Színház

    A Szalay lányok fehér lovon közlekedő, fátyolos tekintetű költőkről és délceg katonákról álmodnak, miközben tíz körömmel kapaszkodnak a küszöbön toporgó, szürke hivatalnokba, hogy aztán az álmok palotájából a földszintes valóságba költözzenek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. március 21. hétfő, 19:00

    Szerelem - Turay Ida Színház

    A Mikó István által elképzelt és rendezett vígjáték a vidéki kisvárosban élő Szalay család három lányának örökvárakozásáról, vőlegényekért folytatott versengéséről szól.

    Szereplők:
    Mikó István
    Détár Enikő
    Kovács Olga
    Bodor Szabina
    Magyar Bernadett
    Pásztor Máté
    Benkő Péter
    Karsai J. András
    Horváth Dániel/ Valázsik Péter
    Boros Zoltán
    Szabó Anikó

    Rendezőasszisztens: Pete Zsuzsanna
    Ügyelő: Szeitl Zelma
    Díszlet, jelmez: Darvasi Ilona
    Szcenikus: Nemes Richárd
    Rendező: Mikó István

    Ajánlatunk


    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Ajánló


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016