• Program


  SZILAJ

  SZILAJ

  Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.

  SZILAJ

  Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e.  A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és az indiánok között. Soha nem lehet béke a két világ találkozásakor, ám Szilaj varázslatos lényével mégis hidat épít ember és ember között. Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.

  Szereposztás:

  Indián fiú, Kenai: Mohácsi Márk
  Ezredes, James Cooper : Pintér Tibor
  Ezredes felesége, Jenna: Ilyés Jenifer
  Indián lány, Naira: Pápai Kíra
  Apacs törzsfőnök : Varga Viktor
  Ősanya: Papadimitriu Athina
  Gügye indiánok : Bányavölgyi Donáta , Bíró Bálint
  Amerikai katonák : Bencze Sándor, Gazdik Dávid
  Indián lányok: Ambrus Izabella, Poór Vivien

  Ajánló


  Először ad koncertet Magyarországon a Puerto Ricó-i énekes-dalszerző Daddy Yankee! Napjaink egyik legsikeresebb…

  Egy bő évszázaddal azután, hogy Liszt Ferenc a feje tetejére állított mindent, amit…

  Fekete-fehér látványvilággal, zenével, de prózai szöveg és dal nélkül, különlegesen izgalmas, a némafilmek…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016