• Program


  Szívedet újítsa - Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 30 éves Gála műsora I.

  Szívedet újítsa - Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 30 éves Gála műsora I.

  Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület 2022.06.18-án ünnepli a RaM Színházban fennállásának 30. évfordulóját egy nagyszabású jubileumi előadássorozat keretein belül. Minden kedves szülőt, barátot és érdeklődőt szeretettel várunk!  több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: június 18. szombat, 14:00

  Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyüttes alapításának 30 éves jubileumát ünnepeljük két nagyszabású gálaműsor keretében.
   
  Az előadások során újra bemutatásra kerülnek az alapító generáció emblematikus alkotásai, az elmúlt évtized fesztiváldíjas koreográfiái, valamint színpadra lép a Vadrózsa Család minden korosztálya. A műsor egyik fénypontja a Családi Tánc, ahol az aktív táncos szülők az immár szintén aktívan táncoló gyermekeikkel közösen mutatják be, kizárólag a gálára készült produkciójukat. 
   
  A közel 250 táncost felvonultató rendezvény zenei kíséretének alapját a Zagyva Banda adja, akik szintén jubilálnak: idén lettek 20 évesek.
   
  Nagy örömünkre szolgál, hogy több mint 10 éve dolgozhatunk együtt velük, így nemcsak alkotótársakat, hanem barátokat is tisztelhetünk bennük.
   
  A Vadrózsa Család örömmel és büszkén mutatja be közönségének története legnagyobb szabású előadását. 
   
  Köszönjük korábbi művészeti vezetőinknek, koreográfusainknak, táncosainknak az eddigi éveket! Köszönjük mindenkinek, aki ezen a hosszú úton velünk tartott és segített bennünket!
  A céljaink nem változtak: a kiemelkedően magas színvonalú szakmai munka mellett a közösségünk további erősítése, és útmutatás a felnövő generációk számára.
  Legyenek részesei a közös ünneplésnek!

  Fellépők: Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes egykori és mostani táncosai, valamint a felnőtt együttes utánpótlás csoportjai: Iciri Piciri Vadvirág, Rózsabimbó, Kis Vadvirág és Vadvirág Táncegyüttes, Vadrozé Táncegyüttes

  Muzsikál: Zagyva Banda és Barátai - Boda Gellért, Pálházi Bence, Nyitrai Tamás - hegedű, Szabó András - brácsa, Boda Márton nagybőgő, Tóth Sebestyén cimbalom, Gera Gábor harmonika és zongora, Herédi Zsombor - Harmonika, Margetán Máté - klarinét, szaxofon, furulya
   
  Műsor:
   
  1.Iciri Piciri Vadvirág - “Lázár húzd fel lábadat” - Kádár Kata
   
  2.Vadvirág - Naskalat - Fundák Kristóf és Kádár Kata
   
  3.Vadrózsa  - Dél-alföldi táncok - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili
   
  4.Rózsbimbó - Ispiláng - Fundák - Kaszai Lili
   
  5.Vadrózsa - Goralski Echo - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili
   
  6.Zagyva Banda és barátai - Bethleni muzsika
   
  7.Vadrózsa - Elfeledett legényesek részlet, Kalotaszegi táncok - Fundák Kristóf
   
  8.Vadrózsa - Feketalaki táncok - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili
   
  9.Vadrózsa - Zobori táncok - Hortobágyi Ivett
   
  10.Vadvirág - Bődi Blues - Fundák Kristóf és Kádár Kata
   
  11.Vadrózsa - Hej - Há - Hó - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili
   
  12.Generációk tánca - jubileumi visszaemlékezés
   
  Vadrózsa alapítók és egykori táncosok - Eleki lunga és Kalotaszegi táncok - Kökény Richárd
   
  Vadrozé - Küküllő-menti táncok
   
  Kis Vadvirág - Bukovinai táncok
   
  Családi Tánc Össztánc
   
  A jubileumi program megvalósulását támogatta: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat, RaM Színház, Csoóri Sándor Program, Nemzeti Együttműködési Alap
   

  Amennyiben valamely oknál fogva nem tudnak személyesen részt venni a műsorunkon, de támogatnák egyesületünk munkáját, azt hálásan köszönjük. Az alábbi  felületen keresztül lehetőségük van támogatói jegyeket vásárolni, amivel nagyban hozzájárulnak a Vadrózsa család szakmai munkájához.Az itt megvásárolt jegyek az előadás látogatását nem teszik lehetővé.https://www.jegy.hu/program/tamogatoi-jegyek-az-angyalfoldi-vadrozsa-es-vadvirag-tancegyesulet-30-eves-jubileumanak-alkalmabol-134725

  Ajánlatunk


  A Tosca az egyik legszebb és legelragadóbb mű az opera történetében. Lebilincselően izgalmas alkotás a szeretetről, harcról, féltékenységről.

  A Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciójaként a Fesztivál életében először kerül színpadra a világ musicalirodalmának egyik legnépszerűbb darabja, a Chicago. A mű népszerűségét a jazz, a revü és az amerikai showbiznisz legjobb hagyományait ötvöző zenéjén kívül elévülhetetlen aktualitású témájának is köszönheti.

  A júliusi nyárestén a magyar rajzfilmtörténelem egy olyan filmjét fogjuk veletek együtt megnézni, ami 1986-ban az év legsikeresebb magyar közönségfilmjeként a világ számos országában is sikert aratott.

  Ajánló


  Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

  Rudi van Dantzig / Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016