• Program


    SZŐLŐSZEM KÁLMÁN - Écsi Gyöngyi
    4

    SZŐLŐSZEM KÁLMÁN - Écsi Gyöngyi

    A mese a szőlő- és szüretszokáskör tárgyi elemeit használja fel a meseelőadásban és interaktív közreműködést kínál fel a közönségnek - kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A palóc nyelv egy valósabb, léleknyitogató közegbe hívja be a nézőt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 5. vasárnap, 11:00

    Megszületni isteni ajándék, hát még akkor, ha az emberfia egy szőlőszemből születik. Kálmán és Boriska mindketten szőlőszemből születnek, testvéries és szerelmetes kapcsolatukra ezer veszély leselkedik. Megharcolni a rendkívüli élet küldetését és egyediségét nem könnyű feladat.

    Ajánlatunk


    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    musical két részben

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016