• Program


    Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

    Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

    Különleges karácsonyi előadásra invitálja közönségét Takács Nikolas. A Modern Art Orchestrával közös, exkluzív produkció mindössze egyetlen alkalommal kerül színpadra: a másfél órás karácsonyi koncerten Nikolas legismertebb dalai mellett világslágerek kapnak új köntöst, jazz big band kísérettel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 20:00

     Közreműködik:

        Takács Nikolas – ének
        Modern Art Orchestra

    „Szeretem az adventi időszakot, szeretem járni az országot és szeretem zenémmel feltölteni a lelkeket. A Joy to the World címet adtuk karácsonyi koncertemnek, amely olyan est lesz, ahol dalaimat és gondolataimat a fantasztikus Modern Art Orchestra támogatásával a BMC Koncerttermében lesz szerencsém továbbadni a közönségnek.” (Takács Nikolas)

    A MAO tizenegy éves fennállása óta nemzetközileg is elismert nagyzenekarrá nőtte ki magát, mely számos zenei műfajban elkötelezett, így a jazz, pop, klasszikus és kortárs zenében is kiemelkedő. A zenekar rendszeresen turnézik Európa-szerte, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszott már olyan legendás művészekkel, mint Ennio Morricone, Rhoda Scott, David Liebman, Chris Potter, James Morrison, Bob Mintzer és Adam Nussbaum.

    Ajánlatunk


    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016