• Program


    Táncháztalálkozó Éjszakai Bál a Hagyományok Házában

    Táncháztalálkozó Éjszakai Bál a Hagyományok Házában

    Április 6-án rendhagyó táncházzal – a Táncháztalálkozó Éjszakai báljával - várunk mindenkit 21 órától hajnali 4-ig a Hagyományok Házában, ahol a belső udvar, az Átrium mellett a színházterem bálteremmé változik, és kiváló zenekarok húzzák a talpalávalót.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 21:00

    Április 6-án rendhagyó táncházzal – a Táncháztalálkozó Éjszakai báljával -  várunk mindenkit 21 órától hajnali 4-ig a Hagyományok Házában, ahol a belső udvar, az Átrium mellett a színházterem bálteremmé változik, és kiváló zenekarok húzzák a talpalávalót.
    21 órától Pálházi Bence és Bandája muzsikál, éjfél után pedig a Palatkai Banda, a Szászcsávási zenekar és Kiscsipás és zenekara.
    Belépésre 3 óráig van lehetőség, vagy amíg a Budai Vigadó Épületének befogadóképességi azt engedi.

    A rendezvény a Táncháztalálkozó kísérőprogramja.
    A Táncháztalálkozóra váltott jegy, a táncházunkba nem szolgál belépőként, az külön váltandó.
    A megvásárolt jegyeket a helyszínen karszalagra cseréljük!

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Ajánló


    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016