• Program


    Te rongyos élet - a Váci Szimfonikus Zenekar operett estje

    Te rongyos élet - a Váci Szimfonikus Zenekar operett estje

    Az operett a magyar kultúra egyik védjegyének számít külföldön, ezért esett a választás a Váci Szimfonikus Zenekar produkciójára. Az együttes a hagyományos szimfonikus repertoár mellett egész Európában rendszeresen vendégszerepel a legnagyobb operett komponisták műveiből összeállított műsorával.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2011. augusztus 28. vasárnap, 19:00

    A Zsidó Nyári Fesztiválon a legkiválóbb magyar szólisták tolmácsolásában hangzanak fel Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő operett slágerei, többek között a Csárdáskirálynőből, a Mosoly országából és a Víg özvegyből.

    Az operettek mellett a Magyarországon élő kiváló, ecuadori születésű tenorista, Xavier Rivadeneira olyan világslágerrel is készül, mint Velasquez Besame Mucho című dala, de sokak számára jelent majd élmény Monti Csárdása vagy a Víg özvegy híres szerelmi duettje Rivadeneira és a nagyszerű primadonna, Nagy Ibolya tolmácsolásában.

    A fülbemászó dallamok mellett a látványos táncbetétek és különleges ruhák színes forgataga teszi felejthetetlenné az élményt..

    Ajánlatunk


    Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    A SIKER VISSZATÉR! A Crescendo Music Management bemutatja Szörényi Levente – Bródy János: István, a király 40. Éves Jubileumi Koncert

    Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016