• Program


    TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház:A Dzsungel könyve adaptáció

    TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház:A Dzsungel könyve adaptáció

    Egy a legelejétől a legvégéig cselekményekben gazdag, tánc és próza egyvelegéből, a Dzsungel könyve eseményeire felfűzött, gyerekek által színpadra vitt alkotás.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 12. vasárnap, 18:00

    Ügyes, tehetséges és kedves gyerekek, táncszínházi eszközökkel színpadra viszik a Dzsungel könyvét. Pörgős táncok, ismert, vidám zenék.

    Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely

    A Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely, jelenleg közel száz gyereknek biztosít folyamatos tanulási, szabadidős és fellépési lehetőséget egész évben. Programjaink, háromtól tizenkét éves korig minden korosztályú gyermeknek tánc- valamint dráma, színész és színházi képzést, ezáltal tartalmas délutáni elfoglaltságot nyújtanak, továbbá munkabemutatókban és táncszínházi előadásokban való részvételt kínálnak.

    Rendező: Fejes Ádám
    Koreográfus: Barabás Anita, Fejes Ádám, Lendvay Zsóka, Asztalos Dóra
    Előadók: A TerMini táncosai

    Támogatók: Terminál Alapítvány, NKA, EMMI, MU Színház

    Ajánlatunk


    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016