• Program


  Tihanyi Szabadtéri Játékok / Egy apró kérés - vígjáték
  4

  Tihanyi Szabadtéri Játékok / Egy apró kérés - vígjáték

  Arnold megkapta élete legnagyobb felkérését: tervezzen látványos toronyházat Párizs közepére. Minden oka megvan az ünneplésre, erre is készül feleségével és legjobb barátaival. Kathrin azonban váratlan hírrel érkezik haza; egy pillanat alatt az összes közép- és hosszabb távú tervük új megvilágításba kerül..

  Stefan Vögel: EGY APRÓ KÉRÉS
  VÍGJÁTÉK
  AZ ORLAI PRODUKCIÓS IRODA ELŐADÁSA

  Arnold sikeres építész. Megkapta élete legnagyobb felkérését: tervezzen látványos toronyházat Párizs közepére. Minden oka megvan az ünneplésre, erre is készül feleségével és legjobb barátaival. Kathrin azonban váratlan hírrel érkezik haza; egy pillanat alatt az összes közép- és hosszabb távú tervük új megvilágításba kerül. A két házaspár olyan meglepő komikus játszmák és szópárbajok közepén találja magát, amelyeknek egyikük sem sejti a kimenetelét. Németországban nagy színpadi sikere volt a vígjátéknak, amely kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral.

  A szerző engedélyét a Thomas Sessler Verlag GmbH és a Hofra Kft. közvetítette.

  Szereplők:
  Szávai Viktória
  Járó Zsuzsa
  Debreczeny Csaba
  Mészáros Máté

  Rendező: Rába Roland

  A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

  Kapunyitás: az előadás kezdete előtt 60 perccel

  Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:
  Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk)
  akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
  Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. (Amennyiben nincs szünet akkor, ha lement az előadás fele) Ebben az esetben a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

  Ajánló


  Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa…

  William Shakespeare Rómeó és Júlia című drámája, Závada Péter átirata és a Társulat…

  Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016