• Program


    Tóth Gabi és a Loyal Zenekar koncertje

    Tóth Gabi és a Loyal Zenekar koncertje

    Tóth Gabi
    Fiatal kora ellenére, közel 20 éve a hazai zenei élet kimagasló alakja. Pályája során számtalan szakmai és közönség díjat nyert el.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 20:00

    Közönségének nagy része vele együtt nőtt fel és váltak hozzá hasonlóan szülővé. Küldetésének tekinti a tradíciók megőrzését, és a hagyományok továbbadását a következő generációknak. Kislányát is ebben a szellemben neveli. A népzene fontos része az életének, az utóbbi időben visszatért a gyökereihez és dalaiban újra fontos szerepet kaptak a népzenei motívumok.

    Loyal Zenekar
    2019 A Loyal zenekar immár 5 éve turnézik magyarországon és határain túl, és évről évre tisztábban és ütősebben adja át a tiszta blues üzenetét a vérbeli rakendroll nyers erejével. A banda bár Budapesten alakult, félig erdélyi. Tagjai az ország számos sikeres zenekaraiból is ismertek: Baricz Gergő – ének, Usztics Péter – gitár, Demeter Szilárd – basszusgitár, Fekecs Ákos – dob, Megadja Gábor – gitár, Solymosi Kata – billentyű.

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016