• Program


    Trio a la Kodály

    Trio a la Kodály

    TRIO Á LA KODÁLY
    Jazz est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 28. csütörtök, 20:00

    A zenekar neve sokat sejtetõ, hiszen a Trio a la Kodály elsõdleges célja a hagyományok ápolása mellett új reflexiókat bemutatni Kodály mûveire, melyek XXI. századi nézõpontból újra felhívják a figyelmet a magyar zenére, azon belül is a népzenére. Az interpretációkban teret nyer a kollektív improvizáció is, hangsúlyozva a kiindulópontot adó mûvek és a zenekar által megfogalmazott új szerzemények élõzenei szövetként való értelmezésének fontosságát. A kodályi témákra íródó szerzemények egyben tisztelgést is kifejeznek Kodály munkássága és zenei szelleme elõtt.

    Oláh Dezsõ – zongora, Erdõ Zoltán – klarinét, tárogató, Tar Gergely – ütõhangszerek

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016