• Program


    Tücsöklakodalom

    Tücsöklakodalom

    Az idén 35 éves Ghymes tagjai - az élen Szarka Gyulával - szinte a kezdetektől fogva írnak kifejezetten gyermekeknek szánt népdalfeldolgozásokat, rendszeresen adnak gyerekkoncerteket. Mostani műsorunkban nem csupán zenélnek, hanem be is mutatják a népi hangszereket, s természetesen a közös éneklés sem maradhat el.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 17:00

    Tücsöklakodalom
    Mesekoncert gyerekeknek

    Az idén 35 éves Ghymes tagjai - az élen Szarka Gyulával - szinte a kezdetektől fogva írnak kifejezetten gyermekeknek szánt népdalfeldolgozásokat, rendszeresen adnak gyerekkoncerteket. Mostani műsorunkban nem csupán zenélnek, hanem be is mutatják a népi hangszereket, s természetesen a közös éneklés sem maradhat el. Olyan "slágerek" fognak itt megszólalni, mint a Fehér liliom, a Kiskacsa vagy éppen a "Sej-haj, denevér,/ Bennünk van a kutyavér."

    Zenél és együtt játszik a gyerekekkel: a Gymes együttes
    Közreműködik: Molnár Anikó és Papp Attila
    Rendező: Pataki András (Jászai-díjas)

    Ajánlatunk


    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Ajánló


    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016