• Program


    Útibeszámolók - Japán vonatkörút cseresznyevirágzás idején - Előadó: Varjas Gabriella

    Útibeszámolók - Japán vonatkörút cseresznyevirágzás idején - Előadó: Varjas Gabriella

    Japán a világ egyik legmeghökkentőbb országa, a legnagyobb világjáróknak is folyamatos ahaélmény. Akárhonnan, akármijét nézzük, kilóg a sorból, nem hasonlít a Föld egyetlen más szegletéhez sem. Nézzünk körül ebben a fura világban, ahol Miradonna a legendásan pontos shinkansen vonatokkal 22 napig kergette a híres cseresznyevirágzást, az ország pinkbe borulását.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 17. hétfő, 18:30

    Japán vonatkörút cseresznyevirágzás idején

    Előadó: Varjas Gabriella, a MiraDonna.hu blog szerzője

    Japán a világ egyik legmeghökkentőbb országa, a legnagyobb világjáróknak is folyamatos ahaélmény. Akárhonnan, akármijét nézzük, kilóg a sorból, nem hasonlít a Föld egyetlen más szegletéhez sem. Nézzünk körül ebben a fura világban, ahol Miradonna a legendásan pontos shinkansen vonatokkal 22 napig kergette a híres cseresznyevirágzást, az ország pinkbe borulását. A Sakura vadászat fortélyos mutatvány, mert egyáltalán nem olyan egyszerű pont ott, pont akkor lenni, ahol épp virágzik a cseresznye. Olyan japánságokat is láthatunk, mint a fifikás és nagyon flottul működő közösségi esernyő használata, merthogy Japánt nem lehet megúszni eső nélkül. Az is kiderül, hogyan lehet minden japanikumok non plus ultráját, igazi gésát látni.
    Lesz sok cukiság, azaz kawaii-ság a Hello Kittyn túl is, és sok olyan dolog is, ami nincs benne a Lonely Planetben a titkos bambuszerdőn át a Fuji-panorámás vulkanikus fürdőig.

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016